Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Βενγκέρ: «Μπορούσαμε να είχαμε αποκλείσει τη Μίλαν»

Βενγκέρ: «Μπορούσαμε να είχαμε αποκλείσει τη Μίλαν»
Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ θα μπορούσε να είχε αποκλείσει τη Μίλαν και να βρίσκεται εκείνη στην φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» πιστεύει πως αν η ομάδα του έπαιζε τώρα με τον σύλλογο του Μιλάνου, η πλάστιγγα θα έγερνε υπέρ τους.

«Αν αγωνιζόμασταν με τη Μίλαν αυτό το διάστημα θα την είχαμε αποκλείσει. Το πιστεύω καθώς αυτοί δεν είναι καλύτεροι από εμάς. Αν είχα περισσότερους παίκτες διαθέσιμους στον δεύτερο αγώνα που έγινε στην έδρα μας, θα είχαμε περάσει», τόνισε ο Βενγκέρ.

Επίσης, συμπλήρωσε πως στο παιχνίδι κόντρα στους «ροσονέρι» στο «Σαν Σίρο», η ομάδα του βρέθηκε στη χειρότερη μέρα, ενώ οι Ιταλοί στην καλύτερή τους.

« Στο πρώτο μεταξύ μας ματς ήμασταν πολύ κακοί. Την ώρα που πιέζαμε να μειώσουμε δεχτήκαμε και τρίτο τέρμα. Εκείνη την ημέρα εκείνοι έκαναν το τέλειο παιχνίδι. Σε αντίθεση με εμάς που δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στον δεύτερο αγώνα», είπε ο Αλσατός και πρόσθεσε για την τωρινή κατάσταση της ομάδας του: «Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση σήμερα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: