Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

"Εφτάψυχη" η Σαραγόσα του Χιμένεθ!!

Απίστευτα πράγματα για την Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ, που για ακόμα ένα ματς σκόραρε σε νεκρό χρόνο και με νίκη (1-2) με την Σπόρτινγκ Χιχόν ελπίζει για παραμονή! Η Γρανάδα πήρε την πρώτη νίκη (0-1) της ιστορίας της στο «Σαρδινέρο» επί της Σανταντέρ και έγινε το μεγάλο φαβορί για την σωτηρία.
"Εφτάψυχη" η Σαραγόσα του Χιμένεθ!
Στο "Μολινόν" οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 36' με τον Πορτογάλο επιθετικό, Έλντερ Πόστιγκα, ο οποίος νίκησε τον Χουάν Πάμπλο. Στην επανάληψη η Χιχόν μπήκε... φουριόζα και έψαξε το γκολ. Το βρήκε σχετικά γρήγορα και συγκεκριμένα στο 50' με τον Εγκουρέν που έφερε το ματς στο 1-1.
Στο 57' η Σαραγόσα έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Πόστιγκα και πάλι, ενώ στο 61' ο Πορτογάλος επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει απο πολύ καλή θέση τον Χουάν Πάμπλο. Η λύτρωση τελικά για την Σαραγόσα ήρθε στο 90' όταν ο Λαφίτα έγραψε το τελικό 1-2 και έδωσε ακόμα μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΓΡΑΝΑΔΑ 0-1
Βαθμολογική ανάσα πήρε η Γρανάδα, στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην Λα Λίγκα, αφού επικράτησε με 1-0 της Σανταντέρ. Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Γρανάδα και στο 7' απείλησε με τον Ιγκάλο, ενώ στο 11' ο Ούτσε δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Φερνάντες. Στο 18' ήρθε νέα αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ενώ ουσιαστικά η Σανταντέρ μπήκε στο ματς στο 36' όταν ο Μπαμπακάρ δεν μπόρεσε να σκοράρει απο καλή θέση. Καλύτερη και στην επανάληψη η Γρανάδα που πίεσε αρκετά. Κατάφερε να πάρει τελικά το «τρίποντο» όταν στο 89' με πέναλτι του Σικέιρα, που κέρδισε ο Ούτσε, έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: