Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αποθέωση από Ντούντα!!

Από τις αγαπημένες του ομάδες είναι το φετινό σύνολο του Ολυμπιακού για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα!
Αποθέωση από Ντούντα!

Αναλυτικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να γεμίσει το γήπεδο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Οι παίκτες έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους. Δίκαια θα παίξουμε στο Final 4, όπου αποκλείσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο. Είχα πει από την αρχή πως αυτό θα είναι ένα πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα παιχνίδια. Το περίμενα να είναι συγκεντρωμένη η Σιένα και ό,τι θα παίξει πιο πολύ με δύο πόιντ γκαρντ. Τον ΜακΚάλεμπ και τον Ζήση και ό,τι θα μας χτυπήσει κοντά στο καλάθι με Άντερσεν και Λαβρίνοβιτς. Παίξαμε χωρίς τον Ντόρσεϊ ύστερα από ένα καθαρό και αντιαθλητικό φάουλ που του έγινε.
Θα πρέπει να δείξουμε την κλωτσιά που τραυματίστηκε ο παίκτης μας. Ήταν καθαρό αντιαθλητικό. Είναι τρόπος παιχνιδιού να τραυματίζονται οι παίκτες; Η Σιένα ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, όπου το τελείωσε με 62% δίποντα και 4/5 τρίποντα. Εμείς ήμασταν υπό πίεση και δεν βρίσκαμε ρυθμό. Παρόλα αυτά είχαμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Τα παιχνίδια ήταν ζωντανά μέχρι τέλους, εκτός από το τρίτο ματς. Δεν ξέφυγε το σκορ πάνω από πέντε και 10 πόντους. Σήμερα, ανεβάσαμε το ρυθμό, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίτερα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε επτά λάθη και 17 επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν καθαρό το ματς και κερδίσαμε δίκαια. Παίξαμε για τον Ντόρσεϊ, ο οποίος ήθελε να παίξει, αλλά εγώ αποφάσισα να τον αφήσω εκτός. Ήταν συγκινητικό που ο κύριος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έδωσε συγχαρητήρια, όπου του υποσχέθηκα πως θα πάμε στο πατριαρχείο. Το αφιερώνω στον κουμπάρο μου τον Σάσα. Ήταν δίπλα στον Ολυμπιακό, ήταν πάντα μαζί μας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να δει όλα τα παιχνίδια».

Για το αν είναι μία από τις αγαπημένες του ομάδες η τωρινή: «Αυτή η ομάδα είναι από τις αγαπημένες μου. Φέτος ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά η διοίκηση έκανε τα πάντα παρά το γεγονός πως ήταν έτοιμη να φύγει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Με αυτή την ομάδα θα απολαύσουμε μπάσκετ. Προσπαθεί αρκετά. Δεν αλλάζουν οι απαιτήσεις. Ο χρόνος δούλεψε υπέρ της ομάδας και είχα πει ό,τι αν προκριθούμε στα play off, θα είναι μεγάλη επιτυχία και δύο τούρκικές ομάδες στον όμιλο. Εμείς είπαμε να δουλέψουμε σκληρά και δυνατά. Δεν έχουμε πίεση και θα το ευχαριστηθούμε είχαμε πει τότε».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αυτή η ομάδα: «Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Αν παίζουμε χωρίς τον Ντόρσεϊ, τον παίκτη που μας άλλαξε πρόσωπο στην ομάδα, κάτι σημαίνει αυτό. Πετύχαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι με μία ομάδα που είναι κομπλέ (Σιένα). Έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης».

Για τον Ντόρσεϊ και τον Παπανικολάου: «Ο Ντόρσεϊ συναντήθηκε με έναν από τους καλύτερος νευροχειρουργούς στην Ελλάδα, όπου του έδωσε το “οκ” να παίξει. Ήρθε στην προπόνηση και είπε πως ήθελε να παίξει. Ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ κουρασμένος από την μαγνητική που υποβλήθηκε και στο τέλος της προπόνησης μου είπε πως είχε πονοκέφαλο. Αποφάσισα να πάρω τον άφησα εκτός και πήρα τον Βασιλόπουλο. Ήθελα έναν τόσο καλό παίκτη και άνθρωπο κοντά στην ομάδα. Δεν είναι έτοιμος ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: