Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

"Όσο πιο ψηλά, τόσα πιο καλά..."

Ο Γιώργος Κατσικάς μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, την ψυχολογία που έδωσε στον ΠΑΟΚ η τεσσάρα στην Κέρκυρα, αλλά και το ματς με τα Γιάννινα.

"Όσο πιο ψηλά, τόσα πιο καλά..."
Για την επιστροφή του μετά το σοβαρό τραυματισμό: "Οντως ήταν ένας - ενάμισης μήνας πολύ δύσκολος για μένα. Θα πρέπει να επανέρθω στην αρχική μου κατάσταση και πιστεύω είμαι 100% έτοιμος αφού έχω αντεπεξέλθει σ' αυτόν τον τραυματισμό. Ήταν ιδιαίτερος τραυματισμός, όπως πέρυσι, πάλι τον Φεβρουάριο είχα έναν παρόμοιο τραυματισμό, μάλλον χειρότερο ας το πούμε στο ίδιο γόνατο, αλλά πιστεύω ότι ... ευτυχώς μάλλον μέσα στην ατυχία μου δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον χιαστό κι έτσι μου αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες μου".
Για το πόσο σημαντικό είναι το ψυχολογικό κομμάτι κατά την αποθεραπεία: "Ναι σίγουρα το ψυχολογικό κομμάτι επηρεάζει πάρα πολύ στο παιχνίδι μου καθώς ήταν δύσκολο μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό να το ξεπεράσεις αυτό. Παρόλα αυτά όμως δεν το σκέφτομαι πλέον κι έτσι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο".
Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός: "Εφόσον μου ζητηθεί ναι, θα είμαι διαθέσιμος".
Για το τι άφησε στον ΠΑΟΚ η ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας, εκτός από τους βαθμούς: "Το 0-4 μέσα στην Κέρκυρα, μας έδωσε πολλή ψυχολογία. Πιστεύω πως και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που μας έμειναν θα κερδίσουμε και θα τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία".
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Ο ΠΑΣ είναι τώρα σε μια δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, θα χρειαστεί τους βαθμούς για τη σωτηρία του. Παρόλα αυτά όμως, εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί κι εμείς έχουμε τους στόχους μας".
Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής: "Για να κερδίσουμε πρέπει να υπάρξει επιθετικότητα από μέρους μας και το μηδέν στην άμυνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: