Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Διορία μέχρι την Τετάρτη στη Ρέιντζερς!!

Διορία μέχρι την Τετάρτη στη Ρέιντζερς
Μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις τελικές προτάσεις τους για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ρέιντζερς, οι τρεις πλευρές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά του σκοτσέζικου συλλόγου.

Οι προσωρινοί διοικούντες την ομάδα που ανέλαβαν να αναλάβουν να «τρέξουν» όλα τα θέματα έπειτα από την είσοδο στο καθεστώς διαχείρισης, έκαναν προσπάθεια με μειώσεις και κατάφεραν, κυρίως με μειώσεις μισθών (που έφτασαν ακόμη και το 75%), να αποφύγουν τις πολυάριθμες απολύσεις και στην ουσία να διατηρήσουν ακέραιο τόσο το ποδοσφαιρικό τιμ, όσο και αυτό των υπαλλήλων του συλλόγου.

Το συμβόλαιο με την Ticketus - που έχει αναλάβει την πώληση των εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες - αποτελούσε «αγκάθι» για τους υποψήφιους αγοραστές, λόγω των 30 εκατ. λιρών που αξιώνει η συγκεκριμένη εταιρεία για τη συμφωνία τριετούς διάρκειας. Από πλευράς Ρέιντζερς έγινε προσπάθεια να «σπάσει» το συμφωνητικό, αλλά το δικαστήριο έριξε... πόρτα στο εν λόγω αίτημα.

Με επίσημη τοποθέτησή της, η Duff and Phelps - τοποθέτησε στη διοίκηση της ομάδας τους διαχειριστές - τόνισε πως αντιλαμβάνεται την αγωνία των φίλων των «διαμαρτυρόμενων» για το μέλλον του συλλόγου και για τον λόγο αυτό, κάλεσε τις τρεις ενδιαφερόμενες πλευρές να καταθέσουν την τελική τους πρόταση μέχρι την προσεχή Τετάρτη.

«Η διαδικασία κατάθεσης των προτάσεων θα ισχύει μέχρι την Τετάρτη. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των οπαδών της ομάδας και γι'αυτό βάζουμε αυτή τη διορία, καλώντας τους τρεις ενδιαφερόμενους να συντάξουν την τελική τους πρόταση» αναφέρει η ανακοίνωση, με τους Blue Knights και ένα αμερικανικό κονσόρτιουμ, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποτελούν τις δύο από τρείς «δυνατές» υποψηφιότητες.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: