Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Διαβολεμένες» γάτες!

«Διαβολεμένες» γάτες!
Η Μάντσεστερ Σίτι αφήνει... σιγά - σιγά τη Γιουνάιτεντ να αναπνεύσει στην κορυφή μετά και το δεύτερο σερί «στραβοπάτημα», αλλά δείχνει ότι έχει τα... καρύδια που χρειάζονται για να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους! Οι «πολίτες» βρέθηκαν για τρίτο διαδοχικό ματς πίσω στο σκορ, αλλά το προβάδισμα δύο τερμάτων της Σάντερλαντ εξαφανίστηκε σε διάστημα ενός λεπτού, με τους Μπαλοτέλι και Κολάροφ να γράφουν το τελικό 3-3 στο «Etihad»!
Η Σίτι, έμεινε στο -2 από τη Γιουνάιτεντ, η οποία έχει την ευκαιρία, το βράδυ της Δευτέρας, να ξεφύγει στο +5 με ενδεχόμενη νίκη επί της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ»!
Τέλος και στο φετινό απόλυτο των νικών στο «Etihad» για τους Κυπελλούχους Αγγλίας!
Επεισόδιο με Μπαλοτέλι και Κολάροφ κατά τη διάρκεια του ματς με αφορμή... την εκτέλεση ενός φάουλ!
Α’ ημίχρονο:
Σχεδόν… αγνώριστη έδειχνε η Μάντσεστερ Σίτι στον αγωνιστικό χώρο του «Etihad» κόντρα στη Σάντερλαντ. Οι «πολίτες» μπροστά σε ακόμη μια ευκαιρία να φτάσουν τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή και να αγχώσουν την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, παρουσίασαν  κενά που όσο ντεφορμέ κι αν είναι οι «μαυρόγατες», δεν θα τα άφηναν ανεκμετάλλευτα. Έτσι, με το πλασέ του Λάρσον λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, το σύνολο του Μάρτιν Ο’Νιλ έκανε το 1-0 με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα! Η Σίτι έψαξε την απάντηση και τη βρήκε από την άσπρη βούλα, με τον Μπαλοτέλι να σκοράρει στο 43’ και να ισοφαρίζει έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Τζέκο από ανατροπή του Γκάρντνερ! Τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν ήταν απλά.. τυπικά για τελειώσει το πρώτο μέρος και ο Νίκλας Μπέντνερ  «ξεμπρόστιασε» ξανά την άμυνα των γηπεδούχων, κάνοντας με κεφαλιά το 2-1!
Β’ ημίχρονο:
Τα λάθη της Μάντσεστερ Σίτι δεν θα συγχωρούνταν. Όχι από τη Σάντερλαντ! Όσα έχτισαν οι «πολίτες» τη φετινή σεζόν στο «Etihad», το οποίο είχε μετατραπεί σε κάστρο, διαλύθηκαν την πιο κρίσιμη στιγμή! Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είδε τις «μαυρόγατες» να σκοράρουν και πάλι! Σε αντεπίθεση για σεμινάριο, ο Σεσενιό «σέρβιρε» την κατάλληλη στιγμή στον Λάρσον που είχε προλάβει να τρέξει μέσα στην περιοχή του Τσεχ και με πλασέ έκανε το 3-1 για να προκαλέσει την έντονη απογοήτευση του Ρομπέρτο Μαντσίνι! Κάτι η κατάσταση που φαινόταν ότι δεν μπορεί να αντιστραφεί, κάτι τα νεύρα που οδήγησαν τους Κολάροφ και Μπαλοτέλι σε διαμάχη για μια… εκτέλεση φάουλ και κάτι η επίγνωση για τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου, υπό άλλες συνθήκες θα άφηναν τους «πολίτες» άπραγους! Όχι όμως τώρα που το όνειρο του τίτλου ήταν κοντά! Ο Μπαλοτέλι μείωσε στο 85’ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κολάροφ με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 3-3!

Δεν έχει… ταβάνι
 
Κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ δεν είχε η Έβερτον, που νίκησε μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» με 2-0 και έκανε άλμα δύο θέσεων, ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στην 7η θέση πάνω από την αιώνια αντίπαλο Λίβερπουλ (αγωνίζεται την Κυριακή)!
Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με το αυτογκόλ του ΜακΌλεϊ και «κλείδωσαν» το τρίποντο με τον Ανιτσέμπε στο 68’, πανηγυρίζοντας την τρίτη σερί νίκη τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!
Α’ Ημίχρονο
Μεγάλη στιγμή το Κύπελλο, πολύ περισσότερο η αντάμωση στα ημιτελικά με τη Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν προϋπέθετε απαραίτητα ότι η Έβερτον θα… πετούσε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα. Το αντίθετο… Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες παρουσιάστηκαν σοβαροί (και) στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ και κατάφεραν από νωρίς να δείξουν ποιο ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης.
Τα «ζαχαρωτά» πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα ημίχρονά τους για φέτος και πήραν κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του ΜακΌλεϊ στο 18’. Βέβαια, ο Όσμαν- που δημιούργησε ουσιαστικά τη φάση- πανηγύριζε σαν να είχε σημειώσει ο ίδιος το γκολ, αν και χρειάστηκαν ένα με δύο λεπτά για να… κατοχυρωθεί στον αμυντικό των φιλοξενούμενων!
Για την ομάδα του Ρόι Χότζον τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Αδυνατούσε να ανοίξει χώρους, να τροφοδοτήσει τον Οντεμβίγκι, με αποτέλεσμα το σφύριγμα του πρώτου μέρους να τους βρεις πίσω στο σκορ με 1-0.
Β’ Ημίχρονο
Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο! Οι παίκτες του Μόγιες συνέχισαν να ελέγχουν την αναμέτρηση και έφεραν εις πέρας την αποστολή τους, σκοράροντας ξανά! Στο 68’ ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο, Βίκτορ Ανιτσέμπε, βρήκε δίχτυα και «καθάρισε» την υπόθεση τρεις βαθμοί της ομάδας τους.
Από τη μεριά της, η Γουέστ Μπρομ δεν βρήκε επιθετικές λύσεις και μοιραία υπέστη την τέταρτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Για τα «ζαχαρωτά»,  η νίκη αυτή- σε συνδυασμό με την  απώλεια βαθμών της Σάντερλαντ στο ματς με τη Σίτι- την ανέβασε έστω και προσωρινά στην 7η θέση, πάνω από τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ, η οποία αγωνίζεται την Κυριακή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Έβερτον: Χάουαρντ – Χίμπερτ, Γιαγκέλκα, Χέιτινχα, Μπέινς – Γκίμπσον, Όσμαν (46’ Γκιγέ), Φελαϊνί, Πίεναρ – Κέιχιλ (62’ Ανιτσέμπε), Γιέλαβιτς
Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ – Τσχόι (73’ Φορτουνε), Σάρνερ (67’ Ντόρανς), Άντριους, Μπραντ (78’ Κοξ) – Οντεμβίγκι, Λονγκ


Τεράστια νίκη… μισή χαρά!
 
Είναι ακόμα ζωντανή… Η ΚΠΡ πήρε μια σπουδαία νίκη στο Λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ, με το τελικό 2-1 να την διατηρεί στο «κόλπο» της παραμονής, παρά το γεγονός πως για ακόμα μία αγωνιστική έμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, καθώς η Μπόλτον την ίδια ώρα νίκησε εκτός έδρας τη Γουλβς!
Α’ ημίχρονο
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η Άρσεναλ ήταν αυτή που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έμοιαζε πιο απειλητική, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην εστία του Κένι.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στη συνέχεια πάντως όχι μόνο να ισορροπήσουν, αλλά να διαφοροποιήσουν γρήγορα την εικόνα της αναμέτρησης και στο 21ο λεπτό ο Τααράμπ αφού πέρασε τον Βερμάελεν, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σέζνι για το 1-0, πετυχαίνονται μάλιστα το πρώτο του γκολ στη σεζόν!
Οι «κανονιέρηδες» βρήκαν όμως τον τρόπο να απαντήσουν, με τον Φαν Πέρσι να βρίσκει τον Γουόλκοτ στο 37’ και αυτός με διπλή προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια, οδηγώντας τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με το 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειές τους στα πρώτα 45 λεπτά!
Β’ ημίχρονο
Σε παιχνίδι κέντρου αναλώθηκαν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους δύο τερματοφύλακες να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.
Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησε στη συνέχεια να πάρει εκ νέου τα ηνία στο ματς, ωστόσο οι «ρέιντζερς» ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο για ένα δεύτερο γκολ, όταν μετά από προσπάθεια του ΜακΚί, ο Ντιακιτέ στο 66’ έφερε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους!
Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ κράτησε με «νύχια και με δόντια» το προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, παίρνοντας μια μεγάλη νίκη στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.  
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΠΡ: Κένι, Ντιακιτέ, Χιλ, Ντέρι, Τααράμπ, ΜακΚί, Μπάρτον, Ταϊβό, Φέρντιναντ, Ονουόχα, Ζαμόρα
Άρσεναλ:  Σέζνι – Σανιά, Κονσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς – Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Ράμσεϊ – Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι


Δεν καταθέτει τα… όπλα!

Στις νίκες επέστρεψε μετά από πέντε αγωνιστικές η Γουίγκαν, με τους «λάτικς» να επικρατούν 2-0 της αδιάφορης Στόουκ και να παραμένουν ζωντανοί στη «μάχη» της παραμονής!
Αλκαράζ στο 55’ και Μόσες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων τα γκολ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, η οποία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε σαφώς το ισχυρότερο κίνητρο!
Α’ ημίχρονο
Πιο δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία λίγο μετά την συμπλήρωση του πεντάλεπτου. Ο Ντι Σάντο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπέγκοβιτς, αλλά ο Βόσνιος τερματοφύλακας κατάφερε να διώξει με τα πόδια και να κρατήσει το μηδέν.
Οι «λάτικς» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς πάντως να βρίσκουν τον τρόπο να πάρουν το «κεφάλι» στο σκορ, με τον Μποσαζούρ μετά από σέντρα του Μόσες να χάνει μοναδική ευκαιρία λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και το σκορ να μένει στο 0-0.
Β’ ημίχρονο
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες ξεκίνησε το δεύτερο μέρος από εκεί που έμεινε στο πρώτο και πριν τη συμπλήρωση πέντε λεπτών «φωνάζει» μάλλον δικαιολογημένα για μια περίπτωση πέναλτι σε επαφή της μπάλας με το χέρι του Γουάιτχεντ.
Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τη λύση και να ξεκλειδώσουν την άμυνα των «πότερς» στο 55ο λεπτό με τον Αλκαράζ. Μετά από σέντρα του Μπουσαζούρ, ο Παραγουανός αμυντικός έκανε με το κεφάλι το 1-0!
Η Στόουκ προσπάθησε να αντιδράσει, δίνοντας στα τελευταία λεπτά αρκετό κενό χώρο στους «λάτικς», που πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα με τον Μόσες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γουίγκαν: Αλ Χάμπσι, Κάλντγουελ, Μπόις, Φιγκουερόα, Αλκαράζ, Μποσαζούρ, Μόσες, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ, Ντι Σάντο
Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Χουτ, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Εθέρινγκτον, Πέναντ, Γουέλαν, Γουάιτχεντ, Γουίλσον, Κράουτς, Γουόλτερς


Η Τσέλσι δεν… συγκινήθηκε!
Η Άστον Βίλα έκανε προσπάθεια. Το πάλεψε για τον Στίλιαν Πετρόφ που ανακοίνωσε ότι λόγω της λευχαιμίας, δεν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Όμως, μπροστά στο κλίμα που δημιουργήθηκε στο «Βίλα Παρκ», η Τσέλσι δεν συγκινήθηκε και έφυγε από εκεί με το υπέρ της 4-2!
Η κατάκτηση των τριών βαθμών φέρνει την Τσέλσι πλέον στο -5 από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην τρίτη θέση και ηττήθηκε από την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» με σκορ 2-1!
Α’ ημίχρονο:
Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε το βαρύ κλίμα στην Άστον Βίλα και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από τους ποδοσφαιριστές του Άλεξ ΜακΛις στα πρώτα λεπτά, για να «χτυπήσει» από νωρίς και να μπει σε θέση οδηγού! Με τον Στίλιαν Πετρόφ στα επίσημα να αποθεώνεται συνεχώς και το παιχνίδι να μοιάζει με γιορτή προς τιμήν του Βούλγαρου και όχι με ποδοσφαιρική αναμέτρηση, οι «μπλε» βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα στο 9ο λεπτό με τον Ντάνιελ Στάριτζ. Η Άστον Βίλα έδειξε σημάδια… αφύπνισης στο φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά ουσιαστικά είχε πετάξει τα πρώτα 45 λεπτά.
Β’ ημίχρονο:
Το ματς φάνηκε να τελειώνει στο 48ο λεπτό. Η Τσέλσι έφτασε και στο δεύτερο γκολ με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και «καθάρισε» την υπόθεση της κατάκτησης των τριών βαθμών και χωρίς να κοπιάσει! Όσο δεν… κόπιαζαν όμως οι παίκτες του Ντι Ματέο για να εξασφαλίσουν το «τρίποντο», άλλο τόσο χαλάρωναν και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να φέρουν τα πάνω – κάτω! Αρχικά στο 77ο λεπτό με την κεφαλιά του Κόλινς από σέντρα του Λιτσάι και τρία λεπτά αργότερα με γκολ του δημιουργού, η Βίλα έκανε τον Στίλιαν Πετρόφ να χαμογελάσει! Το 2-2 που διαμορφώθηκε σίγουρα δεν θα έμενε έτσι! Η πλάστιγγα φάνηκε να γέρνει προς τη μεριά των «χωριατών» που πλέον είχαν αναθαρρήσει, ωστόσο, η Τσέλσι από το πουθενά έφτασε και στο τρίτο γκολ! Ο Ιβάνοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «μπλε», για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 ο Τόρες. 


Με… οδηγό τον Ντέμπσεϊ!
 
Στις νίκες αλλά και τα… γκολ επέστρεψε μετά από τρία ματς η Φούλαμ. Σε ένα εξαιρετικό ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα του Μάρτιν Γιολ με πρωταγωνιστή τον Ντέμπσεϊ, επικράτησε 2-1 της Νόριτς, φτάνοντας τα «καναρίνια» στους 39 βαθμούς.

Ο Αμερικανός επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, ενώ «μοίρασε» και την ασίστ στον Νταφ για το δεύτερο γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Γουίλμπραχαμ στο 77’.
Α’ ημίχρονο
Με διάθεση να επιτεθούν μπήκαν από την αρχή οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να εξαργυρώσουν σχεδόν άμεσα την πίεση που άσκησαν. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κλιντ Ντέμπσεϊ έδωσε το προβάδισμα στους Λονδρέζους, πετυχαίνονται το πρώτο γκολ για την ομάδα του στο πρωτάθλημα μετά από τρία «άσφαιρα» ματς!
Έντεκα λεπτά αργότερα μάλιστα οι Λονδρέζοι έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ, όταν ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός, από εκτελεστής έγινε δημιουργός, βρίσκοντας τον Νταφ και ο Ιρλανδός εξτρέμ νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρούντι.
Στη συνέχεια η Νόριτς πήρε την κατοχή της μπάλας, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν βρήκε τον τρόπο να μειώσει, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ στο 2-0!
Β’ ημίχρονο
Η Φούλαμ ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον νεαρό Κασάνικλιτς που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Πογκρέμπνιακ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Ρούντι, φτάνοντας μια ανάσα από το τρίτο γκολ, λίγο πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι και αυτό έγινε στο 77’ με τον Γουίλμπραχαμ να κάνει το 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στη συνέχεια πάντως δεν άλλαξε κάτι, με το 2-1 να παραμένει και τους Λονδρέζους να επιστρέφουν στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα!
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Φούλαμ: Σβάρτσερ – Κέλι, Χάνγκελαντ, Χιουζ, Ρίισε – Ρουίς, Μέρφι, Ντεμπελέ, Νταφ – Ντέμπσεϊ, Προγκρέμπνιακ
Νόριτς: Ρούντι, Μάρτιν, Μόρισον, Γουίτμπρεντ, Σέρμαν, Χούλαχαν, Φοξ, Γουάρντ, Χόσον, Νότον, Μπένετ


Δεν το γλιτώνει η Γουλβς
 
Έπαιξε ίσως καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα ματς της τρέχουσας σεζόν. Προηγήθηκε, όμως και πάλι έκανε μια μεγάλη τρύπα στο νερό! Η Γουλβς ηττήθηκε 3-2 από τη Μπόλτον στο «Μολινό» και με την παραμονή της στον πάτο της βαθμολογίας, θα πρέπει να συμβιβάζεται πλέον με την ιδέα του υποβιβασμού!
Η Μπόλτον, με τη νίκη απέχει πλέον εφτά βαθμούς από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη!
Α΄ ημίχρονο:
Σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μετά τη λήξη του πρώτου μέρους στο «Μολινό», το σκορ είχε μείνει στο 0-0. Και πολύ περισσότερο, οι οπαδοί της Γουλβς! Οι «λύκοι» σα να… εκστασιάστηκαν, θα μπορούσαν να έχουν διασύρει τη Μπόλτον από το πρώτο ημίχρονο! Με αλλεπάλληλες επιθέσεις, απόλυτη κυριαρχία και παιχνίδι… σαν τη γάτα με το ποντίκι, το σύνολο του Τέρι Κόνορ έδειξε να ξυπνάει όσον αφορά την υπόθεση της επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν είχε καθόλου τύχη.
Β’ ημίχρονο:
Η τάξη αποκαταστάθηκε στο 53ο λεπτό! Ο Μάικλ Κάιτλι με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπογκντάν για το 1-0 με το οποίο το «Μολινό»… σείστηκε! Οι οπαδοί των «λύκων» έβλεπαν επιτέλους την ομάδα τους να κάνει κάτι για να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες άμεσου υποβιβασμού στην Τσάμπιονσιπ και με τα εφτά παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε, έπαιρναν κουράγιο! Αυτό όμως, τους το έκοψε ο Μάρτιν Πετρόφ. Δέκα λεπτά με το γκολ των γηπεδούχων, ευστόχησε από τα εννέα μέτρα για το 1-1 και πανηγύρισε με μπλουζάκι αφιερωμένο στον Στίλιαν! Ε, αυτό ήταν. Οι παίκτες του Κόιλ θα επιδείκνυαν ψυχική δύναμη, αντλούμενη από τον Φαμπρίς Μουάμπα και με τα γκολ των Αλόνσο (80’) και Ντέιβις (84’) έφτασαν στο 3-1! Ο Τζάρβις δύο λεπτά πριν το φινάλε μείωσε για τους γηπεδούχους στο τελικό σκορ. 


 πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: