Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Μαντούκα ο… λυτρωτής!!

Μαντούκα ο… λυτρωτής
Με τον Γκουστάβο Μαντούκα να σκοράρει το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι αιωνίων της Ομόνοιας, στο κεκλεισμένων των θυρών ΓΣΠ, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ για τις θέσεις 1-4.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέβηκε στη δεύτερη θέση και τους 59 βαθμούς, αφήνοντας τρίτο το «τριφύλλι». Στο άλλο ματς, Ανόρθωση και ΑΕΛ μοιράστηκαν από ένα πόντο, μένοντας στο 1-1.

Η ομάδα που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο κυπριακό ντέρμπι ήταν ο ΑΠΟΕΛ, με τον Σόουζα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Όμως, η Ομόνοια κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Χριστοφή, στο 56’. Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν από ένα βαθμό, ωστόσο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκουστάβο Μαντούκα έδωσε το «τρίποντο», στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ. Ο Κβιρκβέλια έβαλε μπροστά την «Κυρία» με γκολ, μόλις στο τέταρτο λεπτό, με τον Ντεντέ να κάνει το 1-1 στο 17’. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στην ισοπαλία.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: