Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πήρε την ρύθμιση και ελπίζει η ΑΕΚ!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει την συμφωνία με την Εφορία για την ρύθμιση των χρεών και Δευτέρα-Τρίτη πρέπει να καλύψει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της πριν στείλει η ΕΠΟ τον «κιτρινόμαυρο» φάκελο στην OYΕΦΑ.
Πήρε την ρύθμιση και ελπίζει η ΑΕΚ!
Εστω και αργά το μεσημέρι το χαρμόσυνο νέο εκ μέρους της Εφορίας για την ρύθμιση των χρεών, δίνει βάσιμες ελπίδες στην ΑΕΚ για να προλάβει να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση. Από την στιγμή που ο δανειοδότης δεν εξασφαλιζόταν αναφορικά με τις εγγυήσεις αν καλυπτόντουσαν απευθείας από τον λογαριασμό του οι οφειλές της ΑΕΚ, το 1,5 εκατ.ευρώ (υπάρχει ακόμα σε τράπεζα της Κύπρου) δεν μπορούσε να εκταμιευτεί σήμερα.
Πλέον με την ρύθμιση των χρεών στα χέρια της (επιβεβαιώνεται επίσημα από την διοίκηση), η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί Δευτέρα ή Τρίτη να εκταμιεύσει το ποσό του δανείου και να κάνει αγώνα δρόμου για να καλύψει τα ληξιπρόθεσμα χρέη της. Κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει και για το οποίο έχει δεσμευτεί η πλευρά του Ντέμη Νικολαΐδη.
Όλα τα απαιτούμενα αποδεικτικά πληρωμών πρέπει με κάθε τρόπο να βρίσκονται στην ΕΠΟ μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου, ημέρα που θα σταλούν οι φάκελοι των ελληνικών ομάδων στην ΟΥΕΦΑ. Και γι' αυτό Δευτέρα και Τρίτη πρέπει οι Ανδρέας Δημητρέλος, Χάρης Οικονομόπουλος και Ηλίας Μπόβαλης να κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να είναι τα πάντα έτοιμα.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: