Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αγγελόπουλος: «Η πρόκριση που χαρήκαμε περισσότερο»

Αγγελόπουλος: «Η πρόκριση που χαρήκαμε περισσότερο»
Πανευτυχείς για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκαν μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. «Λόγω της δυσκολίας του εγχειρήματος είναι η σημαντικότερη πρόκριση που έχουμε πάρει και έχουμε χαρεί», τόνισαν ενώ εμφανίστηκαν αινιγματικοί για το μέλλον τους στην ομάδα.

«Αυτή η πρόκριση είναι αυτή που έχουμε χαρεί είτε ως πρόεδροι είτε ως οπαδοί. Ο λόγος είναι η δυσκολία του εγχειρήματος, αμφιβάλλω αν το πίστευαν πάνω από δέκα άτομα ότι θα φτάσουμε εδώ», τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε:

«Πάμε σαν αουτσάιντερ, υπάρχει η μεγάλη ΤΣΣΚΑ, η μεγάλη Μπαρτσελόνα. Είναι μοναδικές στιγμές, ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες σύντομα».

Για το μέλλον τους στην ομάδα και αν θα μείνουν στην θέση τους, σχολίασαν: «Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, για το μέλλον μας θα μιλήσουμε άλλη φορά. Θα δούμε».

Στην συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Εγώ είχα κάνει μία δήλωση το 2010 στο Παρίσι και είχα πει ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κάνεις κάτι καλό όπως έδειξε η Παρτιζάν. Δεν είναι όμως μόνο οικονομικό, είναι θέμα να πιστεύεις στην ομάδα».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου για ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε: «Σχολιασμό του Θανάση; εμείς…; Απαξιώ… Μην ρίξουμε το επίπεδο της συνέντευξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: