Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Αναστασιάδης!!

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Αναστασιάδης
Με δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ – εκτός από τον τραυματία Κώτσιο – έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Τζημόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής-τελευταίας προπόνησης του «Άγιαξ της Ηπείρου» ο 59χρονος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρία γκρουπ για να παίξουν «κορόιδο», ζητώντας τους να τρέχουν περισσότερο και να αλλάζουν περισσότερες πάσες. Μάλιστα, σε κάποια φάση τους φώναξε: «Άντε, επιτέλους, όταν ήρθα αλλάζατε 8 πάσες, τώρα φτάσατε στις 25. Κάτι είναι κι αυτό, μπορείτε και καλύτερα…».

Την 18μελή αποστολή του ΠΑΣ αποτελούν οι Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Σκούφαλης, Κυριάκος, Λίλα, Βίλα, Πατσατζόγλου, Ζαμπρέλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Γιάκος, Τζάνης και Μπακαγιόκο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, ο τραυματίας Κώτσιος, καθώς και οι Ιωάννου, Οικονόμου και Ταμπάσης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: