Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Χρειάζεται ρευστό και όχι ...ελπίδες!!

Η ελπίδα ως γνωστόν πεθαίνει τελευταία. Γι' αυτό, ιδίως σε περιόδους κρίσης, ο κόσμος το ρίχνει στα λαχεία και όλα τα τυχερά παιχνίδια, από Λόττο, Τζόκερ μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Χρειάζεται ρευστό και όχι ...ελπίδες
Το εμπόριο ελπίδας είναι επίσης γνωστό ότι είναι μια αποδοτική επιχείρηση.
Κρίση και μάλιστα τη μεγαλύτερη στην ιστορία της περνάει η ΑΕΚ κι ο κόσμος της διψάει για μια αχτίδα φωτός, για ένα νέο που θα ζωντανέψει τις ελπίδες του ότι θα ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα όπως την ήξερε τον καιρό που πρωταγωνιστούσε και κατακτούσε τίτλους. Πάνω στις ελπίδες των οπαδών πόνταραν, έπαιξαν θα έλεγα πιο σωστά, πολλοί όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και σε άλλους συλλόγους.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης, σίγουρα «σοφότερος» από την τετραετία του ως πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει αντιληφθεί πόσο επικίνδυνο είναι να «ταΐζει» κανείς τον κόσμο με ελπίδες, γι' αυτό πολύ σωστά έσπευσε χθες με δηλώσεις του να διευκρινίσει τι ακριβώς ισχύει σχετικά με τις επαφές του με κάποιους επιχειρηματίες για το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην ΑΕΚ.
Και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται ψεύτικα όνειρα στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχει χορτάσει από την κατά καιρούς προβολή διαφορών «σωτήρων».
Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εμφάνιση κάποιων ονομάτων που υποτίθεται πως ενδιαφέρονται για την ΑΕΚ σίγουρα δεν αποτελεί προϊόν της φαντασίας των δημοσιογράφων. Από το σημείο αυτό μέχρι το ότι επίκειται η είσοδός τους στα μετοχικά της υπάρχει μεγάλη απόσταση κι εκεί ακριβώς χρειάζεται σύνεση και προσοχή απ' όλους.
Η απογοήτευση που θα προκαλέσει η διάψευση των ελπίδων, είτε είχαν βάση είτε όχι, μπορεί να επιτείνει το πρόβλημα του συλλόγου, κάτι που είναι το τελευταίο που χρειάζεται σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: