Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

«Ακούστε: ή εγώ ή αυτός»

Μουρίνιο και Κασίγιας; Δεν θέλουν να βλέπονται! Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην Ισπανία και πλέον είναι δεδομένο.
Η Ρεάλ και τους δυο την επόμενη χρονιά μαζί δεν θα τους έχει. Είναι κοινό μυστικό πια η κόντρα μεταξύ του Πορτογάλου τεχνικού και του Ισπανού πορτιέρο και αρχηγού της "Βασίλισσας".

Κανείς δεν το διαψεύδει, αλλά όσο πάει καλά η ομάδα όλοι τηρούν το νόμο της σιωπής ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και το κλίμα. Ο Μουρίνιο ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα αφού θεωρεί ότι ο Κασίγιας δεν είναι πια σε καλή κατάσταση και δεν είναι στο υψηλό επίπεδο που απαιτεί η ομάδα του. Εδωσε και όνομα για τον αντικαστάτη του Κασίγιας. Ο Μουρίνιο πρότεινε την απόκτηση του Κουρτουά, του πορτιέρο της Ατλέτικο!

Ο τεχνικός της Ρεάλ θεωρεί ότι ο Κασίγιας δεν παίζει καλά όταν χρειάζεται να βγει μακριά από το τέρμα και ότι πια είναι "κρύος" την κρίσιμη ώρα. Ο Μουρίνιο παράλληλα έγινε "μπαρούτι" όταν είδε τον Ισπανό γκολκίπερ να παίρνει τηλέφωνο τους Τσάβι και Πουγιόλ ώστε να αμβλύνει τις κακές εντυπώσεις που δημιούργησε το επεισόδιο του Πορτογάλου με τον Τίτο Βιλανόβα, τον βοηθό του Γκουαρντιόλα.

Ο "Μου" θεώρησε προδοσία την κίνηση του Κασίγιας. Οι σχέσεις του εντάθηκαν ακόμη περισσότερο τον περασμένο Γενάρη όταν σε μια προπόνηση ο Κασίγιας με τον Σέρχιο Ράμος αντιμίλησαν στον Μουρίνιο.

Μετά από αυτό ο Πορτογάλος μιλώντας με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, του τόνισε ότι αν θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του (λήγει το 2014) θα πρέπει να φύγει άμεσα ο Κασίγιας από τη Ρεάλ! Πάντως ο Μουρίνιο δεν φαίνεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό του σε μια τέτοια περίπτωση. Σε σχετικό γκάλοπ που έκανε το πρόγραμμα "El Laguero" του "Cadena SER"  το 91% (!) από τους 15.000 ακροατές που ψήφισαν είναι υπέρ του Κασίγιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: