Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

"Δίκαια νίκησε, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό"

Ο τεχνικός της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, συνεχάρη τον Ολυμπιακό αλλά και τα έβαλε με τους διαιτητές!
"Δίκαια νίκησε, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό"
«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, καθώς παίξαμε με πολλά προβλήματα και αντιδράσαμε καλά μετά την άσχημη μας εμφάνιση. Ήταν μια ισορροπημένη σειρά και προσπαθήσαμε ως την τελευταία περίοδο. Προφανώς χρειαζόμασταν κάτι περισσότερο για να νικήσουμε, αλλά ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός δίκαια νίκησε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Το προπονητικό επιτελείο του έκανε σπουδαία δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν».
Ο Πιαντιζιάνι έκανε παράπονα για τη διαιτησία λέγοντας: «σουτάραμε μόλις μια βολή για 30 λεπτά, που πρέπει να είναι ρεκόρ. Ίσως να χρειαζόμασταν περισσότερες. Άλλωστε είχαμε το προβάδισμα για 30 λεπτά και ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μας πίεζε. Παρ' όλα αυτά κέρδισε περισσότερα φάουλ από εμάς».
Ο προπονητής της Σιένα ρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ: «Όταν φθάνεις σε αυτό το σημείο, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ομάδες θα έχουν 50% πιθανότητες. Η Μπαρτσελόνα είναι έμπειρη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ενθουσιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: