Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Τσιώλης: «Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΟΚ»

Τσιώλης: «Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΟΚ»
Μπορεί η ομάδα του να πήρε μια σπουδαία νίκη όμως ο Σάκης Τσιώλης έδειξε πως είναι προσγειωμένος. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι με βάση την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ, έπρεπε να πάρει τη νίκη. Πλέον, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του που έπεφταν στο έδαφος το έκαναν μόνο γιατί είχαν πρόβλημα, ενώ αποκάλυψε πως ο Κουρμπέλης έπαιζε με πρόβλημα.

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι η Τούμπα. Αυτή η νίκη μας φέρνει πιο κοντό στον στόχο μας(παρουσία στα playoff)».

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας τα εξής: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε ένα γρήγορο και συνδυαστικό παιχνίδι και ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία γκολ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν πετύχαινε ο γκολ με τον Αθανασιάδη στο κλείσιμο του ημιχρόνου θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στα αποδυτήρια» και συνέχισε γα την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

«Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Γεωργιάδη. Έχασε ένα πέναλτι και θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Με βάσει την εικόνα που παρουσιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΟΚ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την δυναμική της έδρας του, αλλά και πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Προηγήθηκε ο αντίπαλος με 3-0, αλλά πίστεψε πως θα γυρίσει το ματς και ενδεχομένως στο δεύτερο ημίχρονο να το δικαιούταν. Ίσως ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε την επιθετικότητα μας και παίξαμε με τρεις καθαρόαιμους επιθετικούς πίσω από τον Περόνε».

Για το ότι οι παίκτες του Αστέρα έπεφταν συνεχώς κάτω: «Έχετε δίκιο και αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Αστέρα. Η αλλαγή του Ναβάρο έγινε αναγκαστική και ο Κουρμπέλης είχε πρόβλημα στο να συνεχίσει. Ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες στο τέλος. Σε αυτή την κατάσταση οδηγεί η απειρία και η πίεση να κρατηθεί το αποτέλεσμα».

Για το ότι ο Αστέρας "χτύπησε" από την αριστερή πλευρά: «Στην θέση του Λίνο βάλαμε τον Ναβάρο. Θέλαμε όταν παίρναμε την μπάλα να εκμεταλλευτούμε αυτή την πλευρά. Ενδεχομένως ο Λίνο να είχε περισσότερες βοήθειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: