Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

"Ποια κούραση;". Από τα συνεχόμενα ματς...!!

Στο γεγονός πως δεν περιμένει κουρασμένο τον Ολυμπιακό στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς μία μεγάλη ομάδα ξέρει πώς να διαχειριστεί τις δυνάμεις της, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Μασάδο.
"Ποια κούραση;". Από τα συνεχόμενα ματς...
Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στην κάμερα της "Nova" ενόψει της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους" και σχολίασε:
Για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες: «Συνεχίζουμε τα δύσκολα παιχνίδια, πόσο μάλλον το ερχόμενο με τον Ολυμπιακό που απ΄ ότι έχω παρατηρήσει είναι η ομάδα η οποία βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παίξει μέσα στην έδρα της για να υπερασπίσει την πρώτη θέση την οποία κατέχει αυτή τη στιγμή, επομένως είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας».
Για την αποχή των ποδοσφαιριστών του απ' τις προπονήσεις: «Σίγουρα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσαμε ήταν αρκετά σοβαρά, όσον αφορά την εξέλιξη της εβδομάδας. Παρ΄ όλα αυτά με τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι».
Σχετικά με το πως θα κυλήσει το ματς στο Φάληρο: Ένα πάρα πολύ υψηλής δυσκολίας παιχνίδι, ένα παιχνίδι όμως στο οποίο εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πολύ ποιότητα, όσον αφορά τα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον δικό του ιδιαίτερο ρόλο. Η ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στη πρώτη θέση και σίγουρα θα θέλει να την υπερασπιστεί μέσα στη έδρα του».
Για την εμφάνιση του πρώτου μέρους απέναντι στην ΑΕΚ: «Η ομάδα χρειάστηκε να ξεκινήσει με πάρα πολλές αλλαγές στο α΄ ημίχρονο με την ΑΕΚ. Ελπίζω οι συνθήκες του επόμενου παιχνιδιού να μην μας αναγκάσουν να προβούμε και πάλι σε πολλές αλλαγές μαζί. Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα στο α΄ ημίχρονο στάθηκε αρκετά τυχερή και από κει και πέρα διόρθωσε κάποια κακώς κείμενα στο παιχνίδι, το εκμεταλλεύτηκε αυτό και απ΄ τη στιγμή που αντίπαλη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις, κάναμε εμείς τη φάση και κερδίσαμε! Αυτή τη στιγμή κόντρα σε μια ομάδα πολύ πιο φορμαρισμένη από την ΑΕΚ, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάλι κάποια προβλήματα. Θεωρώ όμως ότι η ομάδα, αν είναι προσεκτική, ελπίζω να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι το αποτέλεσμα που είχαμε στο τελευταίο ματς! Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Όσο για το θέμα της κούρασης του Ολυμπιακού: «Αν είμαστε έξυπνοι, δεν πρέπει να εστιάσουμε στην κόπωση που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Εξάλλου μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου, ξέρει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις της, την ενέργειά της, αναλόγως το παιχνίδι. Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ την ομάδα του Ολυμπιακού. Έχω δει τα 6-7 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχω παρατηρήσει πως κάνουν ένα αρκετά μεγάλο ροτέισον, αρκετές αλλαγές, τριών, τεσσάρων, ακόμα και πέντε ποδοσφαιριστών. Παρ΄ όλα αυτά η ομάδα καταφέρνει να διατηρεί τη συνοχή της με υψηλό βαθμό απόδοσης. Έτσι, λοιπόν, δεν εστιάζουμε στην κούραση η οποία θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει. Θα επαναλάβω για τρίτη φορά, πως αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας η οποία θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις να κρατήσει τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: