Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Να `χε και γκολ!!

Επεισοδιακό ματς έγινε στα Ψαχνά εκεί που Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα για την 18η αγωνιστική. Το ματς σημαδεύθηκε από πολλές κάρτες, τρεις αποβολές (σα.σ. δυο για τον Ηρακλή, μία για την ΑΕΛ) και ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων στο φινάλε του ημιχρόνου, σε ένα περιστατικό το οποίο ξεκίνησε από αψιμαχία ανάμεσα στους Θάνο και Ααραμπτ. Και είχε αποτέλεσμα την αποβολή τους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ νωρίτερα ο διαιτητής Τεβεκέλης είχε δείξει ήδη άλλες επτά κίτρινες κάρτες!
Να `χε και γκολ!
Κατά τα άλλα η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλο το ματς διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχοντας μερικές καλές στιγμές, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που δεν απείλησαν καθόλου. Ωστόσο οι τελευταίοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ καθώς σε ανατροπή του Λιόση από τον Μπλέντι ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Τελικά η εκτέλεση του Ζουλιώτη δεν ήταν καλή με τον Σωτηρίου να αποκρούει.
Στο δίλεπτο 84', 85' πάντως η ΑΕΛ είχε δύο πολύ καλές στιγμές, καθώς στο 84' ο Τόλιος νίκησε τον Πλιάγκα στο μεταξύ τους τετ α τετ, ενώ στο 85΄ ο Μπλέντι σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά μπλόκαρε ο Τόλιος.
Ντεμπούτο για τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο των γηπεδούχων με τον βοηθό του Παναγιώτη Τοκπασίδη πάντως να κάνει ουσιαστικά το κουτσάρισμα.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: