Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Άρης θέλει να γίνει ΠΑΟΚ! Και να κάνει Παναθηναϊκό τον Ολυμπιακό!

Ας μην έχουμε καμία αμφιβολία: Όπως ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή ήρθε στην Αθήνα και του την «έκανε» του Παναθηναϊκού, ακριβώς το ίδιο θέλει και θα επιχειρήσει να κάνει κι ο Άρης αυτή την Κυριακή στον Ολυμπιακό. Να του την «κάνει». Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Ο Άρης θέλει να γίνει ΠΑΟΚ! Και να κάνει Παναθηναϊκό τον Ολυμπιακό!
Κι αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα όπως είναι, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη όσο την είδαμε όλοι μας!

  Κι όχι μόνο διότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών κι ο Παναθηναϊκός δεν είχε το Λέτο και το Σιμάο και τον Μπουμσόνγκ με τον Καντέ, δηλαδή τέσσερις καλούς και συνήθως βασικούς παίκτες του.

  Μία ματιά στα αμέσως προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων, θα μας έδειχνε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα:

  Πρώτον, ότι ο ΠΑΟΚ επί τέσσερις μήνες είχε μία μόλις ήττα στο πρωτάθλημα-κι αυτή από τον κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια σε 13 αγωνιστικές είχε οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και την ήττα από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, πριν το 2-0 επί του ΠΑΟ, στα εκτός έδρας παιχνίδια του είχε νικήσει 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και 2-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο…

  Δεύτερον, ότι ο Παναθηναϊκός και τους δύο πρώτους μήνες του 2012 υποφέρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του για να πάρει αποτέλεσμα. Στο Αγρίνιο ισοφάρισε στο 90…Την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ την κέρδισε μόλις με 1-0…Στα Γιάννινα κέρδισε 1-0 στο 85…Τη Δόξα την κέρδισε και τις δύο φορές με 1-0 (και στο ΟΑΚΑ με το γκολ στο 88)…Στη Λιβαδειά έχασε 0-1…με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ ήταν 0-0 έως το 77…

 Είχε λοιπόν απολύτως ποδοσφαιρική λογική το διπλό του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΟ.

 Μόνο που ενόψει και του αγώνα του Ολυμπιακού, θα πρέπει να σκεφτούμε κι εδώ ένα δύο πράγματα:

 Πρώτον, ότι ο Άρης είναι εννιά αγωνιστικές αήττητος. Με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

  Δεύτερον, ότι ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη έχει δυσκολευθεί φέτος σε αρκετά παιχνίδια του να φτάσει στη νίκη. Και στραβοπάτημα έχει κάνει (με ΟΦΗ) κι αρκετά ματς τα πήρε με μεγάλα ζόρια.

  Που καταλήγουμε; Πολύ απλά, ότι εάν ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατός, φρέσκος κι αποφασιστικός, μπορεί να την πατήσει όπως ακριβώς την πάτησε κι ο Παναθηναϊκός. Και δεν θα μπορούσε να βρει ο Ολυμπιακός χειρότερη στιγμή να την πατήσει, μία εβδομάδα πριν πάει στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: