Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Τζίγκερ, ξέχασε τους Άραβες και θυμήθηκε τους… Κινέζους!!

Είναι αλήθεια ότι ο Τζίγκερ όλα αυτά τα χρόνια που έτρεχε τον Παναθηναϊκό άκουσε πολλά, χωρίς να του αξίζει. Αδικήθηκε, από πολλούς φίλους των πρασίνων, υβρίστηκε, αποδοκιμάστηκε και δέχτηκε κριτική άνευ προηγουμένου. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Ο Τζίγκερ, ξέχασε τους Άραβες και θυμήθηκε τους… Κινέζους
Είναι λογικό λοιπόν όλο αυτό που συνέβαινε χρόνια τώρα να τον απογοήτευσε, εκνεύρισε, εξόργισε, ότι θέλετε πείτε και να τον έκανε να αποστασιοποιηθεί.
Αυτό που κάνει όμως τον τελευταίο χρόνο επί της ουσίας είναι μία απολύτως επιτυχημένη προσπάθεια για να δικαιώσει όλους όσοι τον έβριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Με πρακτικές «πάρκαρα τις μετοχές και δεν ασχολούμαι» πρώτα και ακολούθως με διαρροές του τύπου «όποιος έχει πρόβλημα με ότι έκανα με την ΓΗΠΕΛ ας μου κάνει μήνυση» χάνει όποια αξιοπιστία του είχε απομείνει. Και η αλήθεια είναι ότι με την υπόθεση Τσάκα και τις στρατιές των Αράβων η αξιοπιστία των λεγομένων του δεν ήταν και στα ύψη.
Πέρα όμως από την αξιοπιστία υπάρχει και η ουσία. Τόσο καιρό ο Τζίγκερ όποτε ο Βγενόπουλος ανέφερε τη λέξη ΓΗΠΕΛ έβγαζε σπυράκια και φώναζε. «Αναλαμβάνω προσωπικά οποιοδήποτε κόστος υπάρξει στο μέλλον με το θέμα της ΓΗΠΕΛ». Γιατί όταν ο Βγενόπουλος του ζήτησε να βάλει τη φράση αυτή σε χαρτί με την υπογραφή του από κάτω, ο Τζίγγερ ξέχασε τους… Άραβες και θυμήθηκε τους… Κινέζους.
Τι θα πει «κάντε μου μήνυση» που επί της ουσίας μας είπε ο Τζίγκερ μέσω διαρροής. Δηλαδή τώρα μετά το «πάρκαρα τις μετοχές μου», το επόμενο επιχείρημα θα είναι το «κάντε μου μήνυση». Συγγνώμη, αλλά πιο έντιμο θα ήταν να πει στους φίλους του Παναθηναϊκού «σας γράφω στα… παπούτσια μου».
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: