Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

"Γιατί όχι διπλό;". Στο γήπεδο θα δούμε!!

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού ο Ακόστα, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova...
"Γιατί όχι διπλό;". Στο γήπεδο θα δούμε
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νοέ Ακόστα:
Το αυριανί ντέρμπι: «Μια πολύ δύσκολη, αλλά και σημαντική αναμέτρηση για εμάς σε ότι έχει να κάνει με τη βαθμολογική συγκομιδή που θέλουμε να έχουμε. Επομένως πρέπει να κατέβουμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να είναι μια ισοπαλία, αλλά γιατί όχι και η νίκη!».
Σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να μην ηττηθεί: «Θα πρέπει αρχικά να κρατήσουμε την κοινή πορεία που ακολουθούμε τώρα. Να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να είμαστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του 90λεπτου και από κει και πέρα όσο καταφέρνουμε και διατηρούμε το μηδέν, τόσο θα μας δοθεί η ευκαιρία για να χτυπήσουμε το ματς με κάποιο γκολ!».
Για την κούραση του Ολυμπιακού απ' τα ευρωπαϊκά ματς: «Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών από τους οποίους όποιος κληθεί να αγωνιστεί θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Όσο για το αν επηρεάσει το θέμα της αποχής απ' τις προπονήσεις: «Η ομάδα σε καμία στιγμή της χρονιάς δεν έψαξε για δικαιολογίες. Δεν μπορεί, λοιπόν, ο συγκεκριμένος παράγοντας να παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, έχει καλή φυσική κατάσταση, συνεχίζει να είναι συγκεντρωμένη, εκτελώντας τα τακτικά κομμάτια τα οποία της ζητούνται. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: