Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Δεν αμαυρώνει την εικόνα μας η ήττα»

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραδέχτηκε ότι ο ΟΦΗ δεν ήταν καθόλου κακός απέναντι στον Πανιώνιο τονίζοντας παράλληλα ότι ήττα δεν μπορεί να “αμαυρώσει″ την φετινή πορεία της ομάδας.
«Δεν αμαυρώνει την εικόνα μας η ήττα»
Ο 54χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε την φράση «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί» όπου στάθηκε στους τραυματισμούς των Βεζυρίδη, Ταυλαρίδη και είπε χαρακτηριστικά: «Η καλή μέρα ή η κακή από το πρωί φαίνεται. Στην αρχή του αγώνα είχαμε τον τραυματισμό δύο παικτών, χτυπάει μετά ο Βεζυρίδης και τρώμε το γκολ. Όσο για το παιχνίδι, βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη μέρα όμως αυτό δεν μπορεί να σβήσει την πολύ καλή πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα. Ειδικά για αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα. Φάγαμε ένα γκολ από μια στημένη φάση, δεν ήμασταν ο γνωστός ο ΟΦΗ, συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι το επόμενο Σάββατο με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, όταν λέμε ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα, τότε αυτό τα λέει όλα. Όμως ξαναλέω ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαλάσει την φοβερή πορεία που έχουμε κάνει και την δουλειά αυτών των παιδιών».
Όσον αφορά τις σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα (Παπουλής, Μάντζιος) υπογράμμισε ότι «έπαιξαν τον ρόλο τους οι απουσίες που είχαμε όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είχαμε τις φάσεις με τον Καμπάνταη και τον Χόρχε Λόπεζ τότε ίσως… Δεν βρεθήκαμε σε μέρα».
Για τους λόγους που ήρθε η ήττα από τους Νεοσμυρνιώτες πρόσθεσε: «Πάντα όταν νομίζουμε ότι πετυχαίνουμε κάτι, τότε χαλαρώνουμε. Δεν έχουμε την ίδια διάθεση όταν καιγόμαστε. Πιστεύω όμως ότι είναι θέμα ημέρας. Δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε δύο παιχνίδια, έχουμε πρόβλημα. Άλλες ομάδες έχουν να κερδίσουν 11 μήνες και άλλες έχουν κάνει 6 κολλητές ήττες. Όμως στέκομαι ότι ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν μπορεί να “αμαυρώσει″ την πορεία που έχουμε κάνει».
Σχετικά με την είσοδο του Παναγιώτη Ζορμπά δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είχε “ταμπουρωθεί” πίσω και ήθελε έναν παίκτη που να βοηθήσει στην δημιουργία του παιχνιδιού». Ο Αναστόπουλος είπε ακόμα πως «πως να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα όταν ο αντίπαλος σου κάνει γκολ με το 5ο κόρνερ;»
Για την απουσία του Μάντζιου, ο Αναστόπουλος τόνισε «από την Δευτέρα θα μπει ο Μάντζιος κανονικά και Θεού θέλοντος θα τον έχουμε τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο με τον Άρη ώστε τουλάχιστον με τον Ολυμπιακό να τον έχουμε για 45 λεπτά. Σήμερα δεν ήταν έτοιμος. Με μια προπόνηση θα έπαιζε;» ενώ για τον τραυματισμό του Βεζυρίδη: «Ο Βεζυρίδης υπέστη τράβηγμα που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει, παρόλο που ήθελε να συνεχίσει. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με τον Άρη. Θα το δούμε».
Τέλος απαντώντας για το πρόγραμμα – «βουνό» που ακολουθεί αλλά και για τους αγώνες κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Το ίδιο πρόγραμμα είχαμε και στον πρώτο γύρο. Δεν καταλαβαίνουμε από αντιπάλους. Το κύπελλο είναι στους στόχους μας γιατί μας δίνει την ευκαιρία για να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: