Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

«Δίκαιη νίκη»

Δίκαιο πιστεύει πως ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι ο Γιώργος Δώνης, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου.
«Δίκαιη νίκη»
"Είναι πολύ σημαντικό τρίποντο για την ομάδα, που μας καθιερώνει στην πρώτη πεντάδα. Μας δημιούργησε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας που ήταν κόντρα, με συνέπεια να μην κάνουμε αυτά που θέλουμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, είχαμε τον αέρα με το μέρος μας, βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη. Έχουμε σερί ματς και πρέπει να ξεκουραζόμαστε καλά. Γι' αυτό οι παίκτες πρέπει να είναι περισσότερο επαγγελματίες αυτή την εποχή για να προσέχουν τα πάντα (διατροφή, ξεκούραση κλπ)», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου.
Για το αν ο Αστέρας κυνηγάει τον Ατρόμητο: «Δεν είναι μόνο ο Αστέρας που μας κυνηγάει, ο Άρης έχει πιο ευνοϊκό πρόγραμμα, ο Ατρόμητος, όμως, έχει μεγαλύτερο προβάδισμα επειδή χρωστάει κι ένα ματς».
Για ποιο λόγο χάνει ευκαιρίες ο Ατρόμητος: «Από πλευράς αποτελεσματικότητας ο Ατρόμητος κάνει την καλύτερη χρονιά. Τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούσαμε περισσότερες ευκαιρίες, απλά η ομάδα φέτος είναι καλή σε άλλα πράγματα, όπως είναι η ανασταλτικότητα και η αποτελεσματικότητα».
Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη στον νεαρό φίλαθλο της ομάδας, ο οποίος έχει πάθει εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στην εντατική. «Θέλω να αφιερώσω σε όλο το προπονητικό τιμ και στην ομάδα αυτή τη νίκη και σε ένα νεαρό φίλαθλο της ομάδας μας, τον Γιάννη, που είναι διαρκώς δίπλα μας στις προπονήσεις και τους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: