Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Κουνάει... μαντήλι κι όχι σεντόνι!!

Κουνάει... μαντήλι κι όχι σεντόνι
Στο ελάχιστο μειώθηκαν οι ελπίδες της Λίβερπουλ για συμμετοχή και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η απόσταση που τη χωρίζει από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας παρέμεινε στους δέκα βαθμούς! Οι «κόκκινοι» χωρίς τύχη απέναντι στη Σάντερλαντ είδαν τις «μαυρόγατες» να παίρνουν το «τρίποντο» με σκορ 1-0 χάρη στο τυχερό γκολ του Μπέντνερ. Νίκη με τις… παλιοσειρές για την Τσέλσι, βαθμολογικές «ανάσες» για Άστον Βίλα και Μπλάκμπερν που απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη!

Οι «μπλε» του Λονδίνου χρειάστηκαν το γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά για να κάμψουν την αντίσταση της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους «πότερς» να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο για 65 λεπτά λόγω αποβολής του Φούλερ! Δραματικό φινάλε στο «Βίλα Παρκ» όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της Φούλαμ, «απόδραση» από το Μολινό για τη Μπλάκμπερν με το 2-0 επί της Γουλβς.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ

Σάντερλαντ - Λίβερπουλ 1-0

Έτσι δεν πάει πουθενά… Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο «Στάδιο του Φωτός», η Σάντερλαντ βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη (1-0) κόντρα στη Λίβερπουλ, με το γκολ του Μπέντνερ να αφήνει τους «κόκκινους» στην 7η θέση και τους 39 βαθμούς, δέκα ολόκληρους μακριά από την 4η θέση και τις Άρσεναλ και Τσέλσι!

Τσέλσι - Στόουκ 1-0

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με το 100ο προσωπικό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ έδωσε στην Τσέλσι τους τρεις βαθμούς της νίκης με το 1-0 επί της Στόουκ στο πρώτο ματς πρωταθλήματος του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο! Με αριθμητικό πλεονέκτημα για 65 λεπτά οι «μπλε», δύο δοκάρια, πολύ άγχος, αλλά ο… παλιός ήξερε πώς να λυθεί ο «γόρδιος δεσμός»!

Γουλβς - Μπλάκμπερν 0-2

Το νικηφόρο πέρασμα από το «Μολινό» και το 2-0 επί της Γουλβς βοηθάει τη Μπλάκμπερν να απομακρύνει τους εφιάλτες και τις περιπέτειες, αποκτώντας απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη! Η εμφάνιση των «ρόβερς» μπορεί να μην ήταν πειστική, αλλά τα δύο γκολ του Χόιλετ αρκούσαν για να καμφθεί το εμπόδιο των ήδη πληγωμένων «λύκων»!

Άστον Βίλα - Φούλαμ 1-0

Τελικά η δικαιοσύνη έχει κάποιες φορές θέση και στο ποδόσφαιρο. Η Άστον Βίλα κυριάρχησε πλήρως από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τη Φούλαμ, ωστόσο έπρεπε να περιμένει μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και το τέρμα του Βέιμαν, ώστε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10/3(17:00)

Μπόλτον – ΚΠΡ 2-1
(37' Πράτλεϊ, 86' Κλάσνιτς - 48' Σισέ)

Άστον Βίλα – Φούλαμ 1-0
(90' + 2' Βέιμαν)

Τσέλσι – Στόουκ 1-0
(68' Ντρογκμπά - 25' κοκ. Φούλερ)

Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 1-0
(56' Μπέντνερ)

Γουλβς – Μπλάκμπερν 0-2
(43', 69' Χόιλετ)

Έβερτον – Τότεναμ (19:30)

Κυριακή 11/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ (16:00)
Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι (16:00)
Νόριτς – Γουίγκαν (18:00)

Δευτέρα 12/3

Άρσεναλ – Νιούκαστλ (22:00)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: