Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Μιλάω συχνά με Βαλβέρδε»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον άθλο του 2004, για τους Δέλλα, Καραγκούνη και Νικολαΐδη, αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε που έχουν συχνή επικοινωνία.
Γκουαρντιόλα: «Μιλάω συχνά με Βαλβέρδε»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε έναν Έλληνα οπαδό και μέλος της Μπαρτσελόνα, τον Νίκο Μάλλιαρη, ο οποίος ανοίγει σύνδεσμο της Καταλανικής ομάδας στην Κρήτη και τα επίσημα εγκαίνια αναμένονται στις 24 Ιουνίου.
Ο κ. Μάλλιαρης κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον τεχνικό των υπερπρωταθλητών μέσω της καταλανικής εφημερίδας «Sport». Στην κουβέντα τους ειπώθηκαν διάφορα άκρως ενδιαφέροντα θέματα, και η εφημερίδα αναφέρεται στον Έλληνα φίλαθλο που είναι ένας από τα 165.000 μέλη της Μπάρτσα, ως έναν άνθρωπο με κουλτούρα γύρω από το ποδόσφαιρο.
Ωστόσο, μέσα από αυτή τη συζήτηση βγήκαν στο «φως» και κάποια σημαντικά πράγματα, από τα οποία γίνεται κατανοητό ότι ο πολυνίκης κόουτς γνωρίζει πολλά πράγματα για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Ξέρω την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, μιλάω συχνά με τον Βαλβέρδε, τονίζει μεταξύ άλλων ο Καταλανός προπονητής που προσθέτει πως: Γνωρίζω καλά τον Δέλλα, είχαμε παίξει μαζί στη Ρόμα. Ξέρω ακόμα τον Καραγκούνη, αλλά και τον Νικολαΐδη που είχε παίξει στην Ατλέτικο. Η Ελλάδα του 2004 ήταν έκπληξη για όλους. Ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα στην ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού, αλλά είχε και συνέχεια».
Όσο για τον λόγο που δεν υπογράφει για περισσότερο από ένα χρόνο: «Υπογράφω μονοετή συμβόλαια, γιατί δεν μου αρέσουν οι πολυετείς δεσμεύσεις...».
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: