Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Το δάγκωμα του «πάνθηρα»!!

Το δάγκωμα του «πάνθηρα»!
Και… τάβλα ο ΟΦΗ!

Ο επτάψυχος Πανιώνιος άντεξε στην πίεση και τις ευκαιρίες των Κρητικών και «δαγκώνοντας» τους στο 83’, γέμισε βαθμολογικό οξυγόνο τα πνευμόνια του (0-1)!

Το γκολ του Πιέρ τιμώρησε την αστοχία της ομάδας του Αναστόπουλου και χλώμιασε τα όνειρά της για είσοδο στα πλέι-οφ.

Με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας αποβολής του Σκέμπρι στο 86', τελείωσαν το ματς οι «κυανέρυθροι».




Λόπεθ+Λόπεθ=0

Πιο οδυνηρό κι από τη σύγκρουση Γεωργίου-Ταυλαρίδη ήταν το θέαμα στο ξεκίνημα του ματς. Και πώς να μην ήταν, με την εναέρια κεφαλιά που αντάλλαξαν άθελά τους (και είχε ως αποτέλεσμα το «μπαντάρισμα» αμφότερων) να αποτελεί την πιο εντυπωσιακή φάση μέχρι το εικοσάλεπτο. Ευτυχώς για τον ΟΦΗ, λίγο αφότου συνήλθαν οι στόπερ του, συνήλθε και ο ίδιος.

Με φουλ του… Λόπεθ, λοιπόν, προσπάθησε να πάρει από νωρίς την παρτίδα. Με δυο πανομοιότυπα σουτ του Χόρχε από δεξιά που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Μιχαηλίδη. Και μ’ ένα «αλλοιωμένο» (από κόντρα) πλασέ του Ζόρντι, που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Δυστυχώς για τον Πανιώνιο, δε, ο Βεζυρίδης αρνήθηκε ενδιάμεσα την εφαρμογή του «νόμου του ποδοσφαίρου», αποκρούοντας εν πτήσει το ωραίο σουτ του Αντούνες.

Με-Γάλλο τρίποντο!

«Ματιασμένος» ενδεχομένως απ’ την εκπληκτική επέμβαση στη μοναδική ευκαιρία του Πανιωνίου, ο Βεζυρίδης δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος. Ακόμα και με τον νεαρό Σαχσανίδη, ωστόσο, στα δοκάρια, ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να μην κινδυνεύει. Αντίθετα, θα μπορούσε να έχει ανταμειφθεί για την υπεροχή (που εξακολουθούσε να διατηρεί) αν ο Καμπάνταης δεν δοκίμαζε να «σκοτώσει» τον Μιχαηλίδη στο τετ α τετ που τον κέρασε ο Σίσιτς.

Με το γκολ, όμως να μην μπαίνει, το σύννεφο του άγχους άρχισε να πυκνώνει πάνω απ' το «Γεντί Κουλέ». Κι ακόμα κι αν ο Αναστόπουλος φρέσκαρε την ομάδα του (Ζορμπάς και Ουκάρ) εκείνη απειλούσε πλέον μονάχα με «γιόμες». Το χειρότερο, όμως, ήταν ότι είχε αρχίσει και να απειλείται στην αντεπίθεση. Τη γλίτωσε μια, λοιπόν (τετ α τετ Ρόκα). Τη γλίτωσε δυο (κακό σουτ Σιόβα). Ε, την τρίτη ήρθε το κόρνερ -και μια ζυγισμένη κεφαλιά του Πιερ- να δικαιώσει τη μαχητικότητα του Πανιωνίου. Αυτή που του επέτρεψε -παρά την αποβολή του Σκέμπρι για απαράδεκτο χτύπημα στον Ταυλαρίδη- να κρατήσει μέχρι τέλους το ζωτικό τρίποντο στην τσέπη.





ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (λ.τ. Σαχσανίδης), Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Βερόν (59’ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (65’ Ουκάρ), Καμπάνταης

Στον πάγκο έμειναν οι: Γαλανόπουλος, Βάντο, Μπόντορ, Σόουζα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Αντούνες, Πιερ, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός (90’ Κουλουχέρης), Αναστασόπουλος (69’ Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Ντιμπαλά (90’+4’ Πετκάκης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Πόγκασιτς, Αμπντουλάγιεφ, Όκουε, Γουνδουλάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: