Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Ζαγοράκης από ήρωας... θήραμα!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για τις κινήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη και τις απαντήσεις του, αυτή τη φορά από τη θέση του... θηράματος.
Ο Ζαγοράκης από ήρωας... θήραμα
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης το καλοκαίρι του 2007 περπάτησε πάνω σε επίσημο... κόκκινο χαλί στην Τούμπα ως ο ήρωας που θα βγάλει τον ΠΑΟΚ από την αναξιοπιστία (των διοικήσεων του) και θα τον οδηγήσει στην εξυγίανση, στην ανάπτυξη και στις μεγάλες επιτυχίες.

Στα 4.5 χρόνια της θητείας του στο προεδρικό θώκο του «Δικεφάλου» τα δεδομένα άλλαξαν. Από ήρωας, στα τελειώματα, μετατράπηκε σε... θήραμα για αρκετούς. Τόσο γι΄ αυτούς που ήταν επιφυλακτικοί για αρκετό καιρό και δεν τον πίστευαν, όσο και για εκείνους που ακούν καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερο άνοιγμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τη μία ο ένας αναφέρεται στους ισολογισμούς, την άλλη ένας άλλος μιλάει για 8 εκ. ευρώ, ενώ ο Δημήτρης Ζιγκερίδης την περασμένη Δευτέρα (στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ) έριξε την... κεραμίδα αναλύοντας 12.5 (!) εκ. ευρώ ανοίγματος της διοίκησης του Ζαγοράκη.

Οι κόντρες, ο «εμφύλιος», οι μεγάλες διαμάχες και οι... μπηχτές χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση των γεγονότων μόνο κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ. Γιατί πάνω από όλους κι από όλα είναι η ομάδα. Τα πρόσωπα έρχονται, φεύγουν, ξανά έρχονται και ξανά φεύγουν...

Οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι ό, τι το καλύτερο για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κι αν κάποιοι δε συμφωνούν με τους άλλους και πορεύονται σε διαφορετικούς δρόμους, δεν έγινε και κάτι... Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ακόμη και στο ίδιο μας το οικογενειακό περιβάλλον. Δε χάθηκε κι ο κόσμος...

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και μόνο εύκολο δεν είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα διοικητικά θέματα και η διαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ πρέπει να μπουν στην άκρη και να τα συζητούν μόνο οι ειδικοί. Τα μοναδικά νούμερα που ΠΡΕΠΕΙ να ενδιαφέρουν τους φιλάθλους της ομάδας είναι εκείνα της βαθμολογικής συγκομιδής των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και εν συνεχεία στα πλέι οφ.

Καλή ήταν η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όμως αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει τα «τρίποντα» στα (θεωρητικά) εύκολα παιχνίδια, πολύ δύσκολα θα έρθει η πολυπόθητη κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και το κούνημα του σεντονιού.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: