Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Εποχή Βίλας-Μπόας στην Τότεναμ!!

Εποχή Βίλας-Μπόας στην Τότεναμ
Στο Λονδίνο βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με μερίδα του αγγλικού Τύπου, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος υπέγραψε –ήδη- τριετές συμβόλαιο με την Τότεναμ και η ανακοίνωσή του αναμένεται έως το απόγευμα της Τρίτης.

Ενημερώθηκαν οι παίκτες των «spurs» για την πρόσληψή του!

Σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί με τις σχετικές ανακοινώσεις, μέσα στην ημέρα, ενώ η «Daily Telegraph» αναφέρει ότι οι υπογραφές έχουν πέσει από το βράδυ της Δευτέρας.

Η «Daily Mail» αποκαλύπτει ότι οι παίκτες του συλλόγου ενημερώθηκαν από τη διοίκηση ότι ο Βίλας-Μπόας θα είναι ο νέος τους προπονητής, αλλά και για το γεγονός ότι οι Ντάνιελ Σόουσα και Ζοσέ Μάριο Ρότσα θα είναι οι βοηθοί του.

Πρώτο μέλημα του Βίλας-Μπόας είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος είναι με το ένα πόδι εκτός συλλόγου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει ως ο πιο πιθανός προορισμός του. Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να συναντηθεί πρώτα με τον Κροάτη μέσο, πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εφόσον δεν καταφέρει να μεταπείσει τον «αστέρα» των Λονδρέζων να παραμείνει, να ζητήσει από τη διοίκηση της παραχώρησή του, αλλά στα έμψυχα ανταλλάγματα να περιλαμβάνεται ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: