Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Ήταν ευλογία...»

Ο Χρήστος Κελπέκης αποχωρεί από τον Ηρακλή. Βέβαια, η απόφαση όσον αφορά το ρόστερ και την λύση συνεργασίας δεν είναι τωρινή. Έχει καιρό. Τις προηγούμενες μέρες, όμως, έγινε μία κουβέντα με τη διοίκηση αναφορικά με το θέμα των ακαδημιών, κι αν θα συνεχίσει από συγκεκριμένο πόστο, για το οποίο είχε καταγράψει σχετικά το «Μ». Δεν βρέθηκε ωστόσο τομή. Δεν βρέθηκε λύση, με συνέπεια ο Χρήστος Κελπέκης να μη συνεχίσει ούτε απ? αυτό το πόστο. Τι λέει όμως ο ίδιος; «Από την πρώτη μου θητεία, το είχα πει ότι ο Ηρακλής είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ήταν ευλογία που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα, έστω και στη δεύτερη θητεία μου. Βέβαια, το είχα πει ξανά. Δεν άντεχα να τη βλέπω να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία. Παρ? όλα αυτά προσπάθησα να δώσω και την ψυχή μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι πώς αργήσαμε να πάρουμε μπροστά, κι αυτό μας στοίχισε την άνοδο. Παρά την πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε στο δεύτερο γύρο δεν τα καταφέραμε. Πάντα, όμως, ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μου ο Ηρακλής. Μακάρι να πετύχει τον στόχο του, που είναι η επάνοδος στη φυσική του θέση. Μακάρι να μην έπαιζα στη δεύτερη θητεία και να ήταν στη Σούπερ Λίγκα. Να τον έβλεπα από την κερκίδα. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα. Το είχα πει και τότε, το επαναλαμβάνω και τώρα».

«Σεβαστή απόφαση»

Όσο για το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή; «Ήταν μία απόφαση του προπονητή, της διοίκησης. Η ηλικία μου δεν μου δίνει πολλά περιθώρια. Είναι σεβαστή η απόφαση. Δεν μπορείς να επέμβεις στις σκέψεις των άλλων. Δεν είναι πάντως κάτι που με πικραίνει. Δεν έχω πικρία. Από κανέναν, ούτε από τον προπονητή, ούτε από τη διοίκηση. Η ηλικία μου ήταν απαγορευτική για ανανέωση. Το καταλαβαίνω απόλυτα...», δηλώνει με νόημα ο Χρήστος Κελπέκης στο «Μ».

«Άλλα δυο χρόνια...»

Ο Κελπέκης επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν υπήρξε χρυσή τομή στις συζητήσεις για τις ακαδημίες και τόνισε αναφορικά με το τί θα κάνει από εδώ και πέρα: «Επαγγελματικά, αν δεν βρω κάτι καλό, θα σταματήσω. Μιλάω για επαγγελματικό επίπεδο. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, άλλωστε, θα μπορούσα αγωνιστικά να παίξω άλλα δυο χρόνια, αλλά όλη η κατάσταση στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια δεν μου αρέσει. Θα περιμένω και θα δούμε... Θα ήθελα πάντως σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που μας στήριξε από την αρχή. Συμπαραστάθηκε στην ομάδα έμπρακτα και συνεχίζει τη στηρίζει. Θεωρώ ότι θα δικαιωθεί αυτή η στήριξη. Είναι θέμα χρόνου ο Ηρακλής να επιστρέψει εκεί που του αξίζει να βρίσκεται», κατέληξε με νόημα ο Κελπέκης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: