Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Όλοι ενωμένοι για τον Άρη!!

Κάτω από απόλυτα δημοκρατικές και αδιάβλητες διαδικασίες τα μέλη της Κ.Μ.Α. εξέλεξαν χθες τους επτά εκπροσώπους τους για το διοικητικό συμβούλιο.
Με τη συμμετοχή να πλησιάζει το 50% επί των εγγεγραμμένων μελών στον εκλογικό κατάλογο (1.129 σε σύνολο 2.414) και με μια διαδικασία που κύλησε απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα, ενστάσεις ή εντάσεις, τα μέλη ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης τον νομικό, Άγγελο Γρόλιο, ο οποίος συγκέντρωσε 533 ψήφους.

Τον ακολούθησαν οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ, Νικήτας Ματθαίου και Λάμπρος Σκόρδας, που έλαβαν 527 και 448 ψήφους αντίστοιχα, τα πρώην μέλη του Φορέα, Τάσος Δεσύπρης και Παναγιώτης Αλεξανδρίδης που κέρδισαν τη νέα εκλογή τους με 432 και 274 ψήφους, ενώ την επτάδα συμπλήρωσαν οι Αριστοτέλης Ναούμ (266) και Παναγιώτης Ζουμπουρίδης (258). Για τις τελευταίες θέσεις του επταμελούς συμβουλίου εκτυλίχθητε ένα μίνι «θρίλερ» κατά την καταμέτρηση, αφού το αποτέλεσμα ήταν οριακό, με τον νομικό Πέτρο Ταρνατώρο να συγκεντρώνει 257 ψήφους και να μένει εκτός «νυμφώνος» για μόλις μία ψήφο! Μαζί με τον Σήμη Ηλιάδη και τον Πέτρο Γαβριηλίδη θα αποτελέσουν τα αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που αναλαμβάνει καθήκοντα μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Η αποτυχία εκλογής του πρώτου, που έχει διατελέσει πρόεδρος του Φορέα, χαρακτηρίστηκε ως η έκπληξη του εκλογικού αποτελέσματος.

Δεσύπρης για πρόεδρος

Σύμφωνα με τους συσχετισμούς που προκύπτουν στο νεοεκλεγέν πολυσυλλεκτικό διοικητικό συμβούλιο, πιθανός νέος πρόεδρος του Φορέα θα είναι ο Τάσος Δεσύπρης. Το πρώην διοικητικό στέλεχος δεν έκρυψε ποτέ σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις την φιλοδοξία του να προσφέρει από ένα νευραλγικό πόστο και είχε ξεχωρίζει την Κ.Μ.Α., όπου θεωρεί ότι έχει πολλά περιθώρια δράσης για το καλό και συμφέρον του Άρη. Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα για να συσταθεί σε σώμα και εκεί θα προκύψουν και οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γενικού γραμματέα. Ο Τάσος Δεσύπρης πέραν της δικής του ψήφου φαίνεται να απολαμβάνει ακόμη της στήριξης του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και του Αριστοτέλη Ναούμ, συνυποψήφιων του με τους οποίους πρόσφατα εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία επεσήμαναν τις κοινές απόψεις και θέσεις στα θέματα που αφορούν τον Φορέα, καθώς και του πρώην μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτη Ζουμπουρίδη. Ανεξάρτητα πάντως από τις θέσεις και το πώς θα καλυφθούν, το ζητούμενο για τον Άρη μέσα από τις αρχαιρεσίες ανάδειξης του νέου δ.σ. της Κ.Μ.Α. ήταν η εκλογή ισχυρών «φωνών» και προσωπικοτήτων, που θα μπορέσουν με την εθελοντική προσφορά τους να προσφέρουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Και αυτό κατά κοινή ομολογία επετεύχθη.

Οι 3 της εξελεγκτικής

Πέραν των εκλογών του νέου διοικητικού συμβουλίου τα μέλη ψήφισαν και για την ανάδειξη της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής, η οποία εκτός του έργου ελέγχου για την επόμενη διετία χρήσης του δ.σ. θα κληθούν να διενεργήσουν τον έλεγχο και της απερχόμενης διοίκησης, η οποία υπενθυμίζεται ότι δεν έλαβε απαλλαγής από το σώμα στην πρόσφατη τακτική Γ.Σ. Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Μπάμπης Βασίλειος με 428 ψήφους, Νίκος Παλατιανός με 425 και Νίκος Πάρταλης με 345, ενώ εκτός έμεινε ο Σταύρος Ιωάννου, που συγκέντρωσε 335 ψήφους.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: