Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Γρόλλιος: «Το εγώ θα πρέπει να μείνει στην άκρη»

Ο Άγγελος Γρόλλιος, ο οποίος πρώτευσε σε ψήφους στις χθεσινές εκλογές της ΚΜΑ, τόνισε πως είναι απαραίτητη η ενότητα και διαφάνεια στον Άρη με δηλώσεις που παρέθεσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλύτικα:

Για την εκλογή του και για την πλειοψηφία των ψήφων που έλαβε: «Ήμουν μέλος τους διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ αρχές της δεκαετία του 90. Αυτή είναι η πρώτη μου πρωτιά. Δεν περίμενα ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση. Πιθανόν με ψήφισαν για τις θέσεις που εκφράζω. Ο Άρης χρειάζεται ενότητα για να προχωρήσει. Δεν μπορεί να υπάρχουν παρατάξεις. Το εγώ θα πρέπει να μείνει στην άκρη».

Για την οικονομική ενημέρωση που θα έχει ο κόσμος της ομάδας από την Κοινωνία Μελών: «Στο νέο ΔΣ θα πρέπει να εφαρμοστούν η ενότητα και η συσπείρωση. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει την κατάσταση στα οικονομικά της ΠΑΕ και τώρα θα τη γνωρίζουν, καθώς έχουν δεσμευθεί όλοι οι υποψήφιοι. Η ΚΜΑ θα ελέγχει τα οικονομικά της ΠΑΕ και βάσει αυτού θα πορευθούμε».

Για την απόκρυψη των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, πρόσθεσε με ειρωνικό ύφος: «Για το καλό του Άρη δεν λέγανε τα οικονομικά δεδομένα. Αυτό έλεγαν τόσα χρόνια. Έκαναν ακριβές μεταγραφές, αλλά και εγώ θέλω τον… Μέσι στην ομάδα, όμως τι να κάνουμε».

Για την ανάγκη ενότητας: «Η ενότητα θα φέρει περισσότερα διαρκείας και περισσότερα έσοδα. Έτσι θα δυναμώσουμε και διοικητικά και αγωνιστικά. Περισσότεροι άνθρωποι, περισσότερες ιδέες. Έτσι θα γίνει κάτι καλύτερο».

Για τον αριθμό των μελών στην ΚΜΑ και για την ενεργοποίηση των φιλάθλων που θα πρέπει να υπάρξει από εδώ και πέρα: «Μέλημά μας είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη να φτάσουν τις 5000. Πέσαμε σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για όλη τη χώρα. Όλοι μαζί θα πρέπει να προχωρήσουμε, γιατί αλλιώς δεν γίνεται διαφορετικά Αύριο το απόγευμα θα συγκροτηθούμε σε σώμα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: