Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ύμνοι Marca για Καπίνο!!

Η Εθνική Νέων δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα, σύμφωνα με τον Στέφανο Καπίνο στην «Marca».
Η ισπανική εφημερίδα έκανε αφιέρωμα στον νεαρό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντάς τον «Κολοσσό της Ρόδου» και παρομοιάζοντάς τον ως τον νέο Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τον νεαρό άσο.
Παράλληλα, η «Marca» αναφέρεται στην ευκαιρία που του έδωσε ο Φερνάντο Σάντος και έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα των Ανδρών. «Ήταν μία αξέχαστη μέρα, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Κάθε μέρα δουλεύω για να φτάσω σε υψηλό επίπεδο», ήταν το σχόλιο του Στέφανου Καπίνο.
Και συνέχισε: «Και αυτό γιατί θέλω να ακολουθήσω τα… βήματα του Νικοπολίδη. Είναι το πρότυπό μου και ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έβγαλε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα παράδειγμα για να ακολουθήσεις. Όμως, σήμερα, ίνδαλμά μου είναι ο Μπουφούν. Βέβαια, εκτός από τον αγώνα της Κυριακής. Είχε μια κακή μέρα».
Αναφορικά με την παρουσία στην Εθνική Νέων παικτών που έχουν αγωνιστεί με την ανδρών, απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει, αλλά πέραν αυτού είμαστε λίγοι παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Έχουμε ένα ισχυρό σύνολο, πολύ συμπαγές και ανταγωνιστικό. Ξέρουμε ότι για να φτάσουμε στα ημιτελικά δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν φοβόμαστε κανένα και αν διατηρήσουμε το επίπεδο που είχαμε στον προηγούμενο γύρο, τα πάντα είναι πιθανά».
Ερωτηθείς αν γνωρίζει την Ισπανία, την οποία θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τρίτης (3/7), σχολίασε: «Έχουμε δει πολλά βίντεο από την Ισπανία και είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι οι πρωταθλητές και έχουν παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Τους σέβομαι, αλλά τίποτα περισσότερα. Θα παρουσιαστούμε με σκοπό να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».
Τέλος, για το αν ξέρει τον Πάκο, που αποτελεί το… βαρύ πυροβολικό των «φούριας ρόχας» και αν τον φοβάται, υποστήριξε: «Τον γνωρίζω καλά. Έκανε το ντεμπούτο του με την Βαλένθια, αλλά δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Είναι εξαιρετικός επιθετικός και με μεγάλο δείκτη νοημοσύνης. Πρέπει να προσέξουμε, αλλά η άμυνά μας είναι πολύ δυνατή και δεν θα τον αφήσουμε σε… ησυχία ούτε ένα λεπτό».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: