Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Λαβέτσι: «Πέρασα μοναδικά στη Νάπολι»

Μπορεί ο Εζέκιελ Λαβέτσι να είναι και επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν ξεχνά τα χρόνια που αγωνίστηκε στη Νάπολι.
Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για την πρώην ομάδα του, για μία πιθανή επιστροφή του στους «παρτενοπέι», ενώ τόνισε πως θα έχει για πάντα τους οπαδούς της ομάδας στην καρδιά του.
«Ήταν μοναδικά και αξέχαστα αυτά τα πέντε χρόνια. Όταν τον Ιούλιο του 2007 επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή μου στη Νάπολι ήξερα ότι η πρόκληση θα είναι δύσκολη και ταυτόχρονα συναρπαστική. Ήρθα στην πόλη, την ομάδα, όπου ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει αφήσει το στίγμα του. Ένιωσα μια τεράστια ευθύνη», τόνισε αρχικά ο Λαβέτσι.
«Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα σου. Η πόρτα για μία πιθανή επιστροφή θα είναι πάντα ανοιχτή για μένα και αν όχι ως ποδοσφαιριστής, θα επιστρέψω για να θυμηθούμε πάλι όσες στιγμές χαρά και ευτυχίες ζήσαμε μαζί. "Τίποτα δεν κρατάει για πάντα", λένε κάποιοι φιλόσοφοι και ίσως να έχουν, δυστυχώς, δίκιο. Ωστόσο, θα προσπαθήσω να τους διαψεύσω επειδή είστε εσείς, οι Ναπολιτάνοι φίλοι μου και πάντα θα είστε στην καρδιά μου», συμπλήρωσε ο 27χρονος επιθετικός.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: