Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αλεξανδρίδης: «Θα γίνεται έλεγχος από όλους»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ένας εκ των επτά που εκλέχθηκαν από τις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Κοινωνία Μελών Άρη. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εκλογή του και τους στόχους της Κοινωνίας Μελών Άρη: «Είμαι πολύ σοβαρό να σε εκλέξει ο υπέροχος κόσμος του Άρη. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που αυτή τη στιγμή τα βλέπουμε ακατόρθωτα. Με την εμπειρία μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα και θα εκπλήξουμε τον κόσμο του Άρη.

Ο πρώτος στόχος μας θα είναι να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, συγκροτημένα,και δεν θα κοιτάξουμε τίτλους. Για παράδειγμα δεν θα βγει ένας πρόεδρος που θα κόβει και θα ράβει και θα κάνει του κεφαλιού του. Δεν θα ξαναγίνουν λάθη. Θα γίνεται έλεγχος από όλους μας. Όλοι είναι φίλοι μου και ο Ναούμ και ο Ματθαίου και ο Σκόρδας. Υπάρχει η διάθεση να δουλέψουμε όλοι μαζί και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης: «Αύριο θα γίνει η συγκρότηση του σώματος και θα βάλουμε προτεραιότητες. Το βασικό για μένα είναι να εξαλείψουμε το άρθρο 44. Να το ξεχρεώσουμε και να φύγουν από κάποιους ανθρώπους τα βάρη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλουμε είναι αυτό και το είχαμε αποφασίσει πριν μας ψηφίσει ο κόσμος. Θα στηρίξω το σωστό και το δίκαιο».

Για τις ασφαλιστικές δικλείδες: «Όσο για τα προβλήματα που υπήρξαν. Μέχρι τώρα υπήρχε ένα άνθρωπος που πήγαινε στην ΠΑΕ και έκανε τον έλεγχο εγώ θα προτείνω τώρα η διοίκηση της Κοινωνίας Μελών να συμμετέχει όλη στην ΠΑΕ. Γι' αυτό είπα και νωρίτερα ότι πέθαιναν οι τίτλοι. Η διοίκηση της Κοινωνίας θα ελέγχει από τις μεταγραφές και τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία.

Θα κάνουμε όλοι έλεγχο και εάν δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τον έλεγχο όπως πρέπει θα βάλουμε κάποιους ειδικούς από έξω να κάνουν ελέγχους στην ΠΑΕ γιατί εκεί είναι το πρόβλημα. Έχουμε όλη τη καλή διάθεση , όσο και βουνά να είναι τα θέματα να τα παλέψουμε. Έχουμε τις κατάλληλες γνωριμίες, και θα ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου».

Για τη συγκρότηση σε σώμα: «Με πήρε πριν από λίγο τηλέφωνο ο κ. Σκόρδας και μου εξέφρασε την επιθυμία να γίνει πρόεδρος. Η ψηφοφορία αύριο θα είναι μυστική. Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για την προεδρία, γιατί όπως είπα και πριν εμένα με ενδιαφέρει να δουλεύουμε σαν ομάδα. Νομίζω ότι ο Τάσος Δεσύπρης ενδιαφέρεται για την προεδρία. Δεν θα στηρίξω μια διοίκηση που δεν θα στηρίξει αυτά που θα συμφωνήσουμε μεταξύ μας. Αν δω ότι δεν γίνονται αυτά που θα συμφωνήσουμε τότε θα αποχωρήσω. Ο κόσμος βαρέθηκε τα παραμύθια.

Εξάλλου είμαι και ο μεγαλύτερος και ο εμπειρότερος και πρέπει να με ακούσουν. Έχω περάσει από τη διοίκηση του Άρη. Ήμουν επτά χρόνια στο βόλεϊ γυναικών το είχα ψηλά και τώρα βρίσκεται στην Α2 γυναικών».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: