Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο Oλυμπιακός διαφημίζει τον Αλαφούζο!!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την "βεντέτα" που έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με τον Αλαφούζο και τη ..διαφήμιση των "ερυθρόλευκων" που πεισμώνει και συσπειρώνει τους "πράσινους".
Ο Oλυμπιακός διαφημίζει τον Αλαφούζο!
Δεν γνωρίζω αν ο Γιάννης Αλαφούζος επεδίωξε στρατηγικά τη σφοδρότητα της κόντρας του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη, όμως νομίζω ότι καλύτερη διαφήμιση (στο συγκεκριμένο τάιμινγκ) γι' αυτόν και την προσπάθειά του να αγκαλιαστεί το εγχείρημα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» από τους φίλους του «τριφυλλιού» δεν θα μπορούσε να υπάρξει!
Κάθε εις βάρος του επίθεση από το νυν και το πρώην αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός (ακόμη και με ειρωνική διάθεση, όπως συνέβη χθες) μοιάζει με «στήριξη» άνευ προηγουμένου για τον Αλαφούζο!
Κάθε φορά που ο Μαρινάκης ή ο Κόκκαλης βγάζουν ανακοίνωση ή κάνουν δήλωση εναντίον του, ο Αλαφούζος βλέπει να ετοιμάζονται για εγγραφή καινούργια... μέλη στην «Π.Σ.»!
Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού η ύπαρξη ενός παντοδύναμου προέδρου, ο οποίος επιτίθεται διαρκώς στον «απέναντι» και εκφράζει το οπαδικό συναίσθημα, είναι μια συνηθισμένη καθημερινότητα τα τελευταία 15 χρόνια.
Θεωρούν, λοιπόν, φυσιολογικό και αυτονόητο από Μαρινάκη και Κόκκαλη όχι μόνο να σηκώνουν το γάντι και να το επιστρέφουν σαν καταπέλτης στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλές φορές και να ξεκινούν εκείνοι (ως ο πιο ισχυρός διοικητικά πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο τούτη την ώρα) τις όποιες αντιπαραθέσεις.
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επί χρόνια τα είχαν με τον Τζίγγερ κατηγορώντας τον για «αδράνεια» απέναντι στον Κόκκαλη, λάτρεψαν τον Πατέρα επειδή έγινε ο εκφραστής της δικής τους περηφάνιας-αντίδρασης και τώρα βλέπουν τον «φρέσκο» στα διοικητικά Αλαφούζο να «μην κωλώνει».
Αυτό, είτε είναι στα πλαίσια στρατηγικής είτε γιατί πράγματι ο Αλαφούζος πράττει όπως αισθάνεται σαν Παναθηναϊκός, είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι τώρα του βγαίνει θετικά στη σχέση του με τους οπαδούς του «τριφυλλιού». Το καταλαβαίνει πολύ εύκολα κάποιος βλέποντας τις αντιδράσεις τους στο Διαδίκτυο έπειτα από κάθε επεισόδιο της κόντρας.
Αν σε αυτό προσθέσουμε πως ούτως ή άλλως ο Βαγγέλης Μαρινάκης -και λόγω χαρακτήρα και λόγω προσωπικής, επιχειρηματικής κόντρας και λόγω Ολυμπιακής φιλοσοφίας του- δεν πρόκειται να σταματήσει, όπως το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί με τον Αλαφούζο, αντιλαμβάνεστε γιατί ο φετινός χειμώνας αναμένεται «καυτός».
Θα μου πείτε πως με τόσα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα που έχει η χώρα εμείς πρέπει... ντε και καλά να ασχολούμαστε με τις κόντρες Αλαφούζου - Μαρινάκη, Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού; Ε, τι να κάνουμε. Κάποια πράγματα στην Ελλάδα δεν αλλάζουν ούτε με ευρώ ούτε με δραχμή ούτε με... γρόσι!
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: