Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Είμαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του «Δικεφάλου».

Για την πολιτική λιτότητας , αλλά και την εμπιστοσύνη που θα δείξει ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιάΑυτή η πολιτική που προσπαθεί να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωτική. Έχει την ευχέρεια να το κάνει γιατί έχει αναπτύξει εδώ και καιρό τα τμήματα υποδομής και φέτος μπορεί να στηριχτεί σε αυτά τα νέα παιδιά. Βλέποντας τα άλλες ομάδες ο ΠΑΟΚ θα έχει το μικρότερο πρόβλημα και θα μπορεί να έχει υψηλούς στόχους όπως κάθε χρόνο.

Για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας: «Πέρυσι δόθηκε σε κάποια παιδιά η ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και φέτος υπάρχουν απαιτήσεις. Όλοι λέγαμε για τον Σταφυλίδη. Βλέπαμε ότι μπορεί να κάνει μια μεγάλη καριέρα και είναι για πολλά πράγματα, όπως είναι και άλλα παιδιά. Μπορεί η ομάδα να δημιουργήσει έναν κορμό και να φτιάξει ένα status».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Είναι ένας νέος προπονητής και είναι Έλληνας που γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν . Μπορεί να δουλέψει με τα νέα παιδιά και έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει. Δικαίως του δόθηκε αυτή η ευκαιρία του κεφαλαίου που λέγεται ΠΑΟΚ».

Για τις ευρωπαϊκές πορείες της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια και για το αν πρέπει να πορευθεί προς την ίδια κατεύθυνση και τη νέα σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα στην Ευρώπη και πρέπει να το επιδιώξει και φέτος γιατί εκτός από το κύρος που αποκτά είναι και το οικονομικό όφελος στη μέση».

Για τη χρονιά που έρχεται: «Με βάση την ποιότητας που έχει πέσει στη χώρα μας, ο ΠΑΟΚ έχει τα μικρότερα προβλήματα και είμαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Για το πότε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας: «Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν απέδωσαν. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι μέσα στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να είμαι μέσα στο γήπεδο και να προσφέρω τα μέγιστα για αυτό που αγαπώ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: