Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τίτλος-Νέα βελτιωμένη πρόταση σε Χατζηβρέττα!!

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι πολύ κρίσιμη για τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ Άρης και νέος πρόεδρος της ομάδας Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του. Οι ιθύνοντες του συλλόγου πέρασαν πάνω από τρεις ώρες στο Αλεξάνδρειο με σκοπό να βάλουν σε μια σειρά τα ζητήματα που άμεσα την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, κατέθεσε στη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του Λευτέρη Αρβανίτη με τον νομικό εκπρόσωπο του παίκτη, ολοκληρωμένη πρόταση στην πλευρά του παίκτη και περιμένει την απάντηση του. Ο Έλληνας παίκτης, που κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής, θα ενημερωθεί σχετικά και θα αποφανθεί κατά πόσο εντός της.

Σειρά θα πάρουν οι υποθέσεις των Κώστα Χαραλαμπίδη και Δήμου Ντικούδη που κι αυτοί έχουν να παίρνουν χρήματα. Αμφότεροι έχουν λαμβάνειν συγκεκριμένα ποσά και στόχος της ομάδας είναι να κάνουν έναν διακανονισμό, ο οποίος θα είναι αποδεκτός από τους παίκτες, αλλά παράλληλα να είναι και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΚΑΕ.Εξάλλου, συζήτηση έγινε και με τη μεριά του Νταν Μαυραειδή τόσο για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τη φετινή χρονιά, όσο και για την επόμενη με σχετικά μειωμένες όμως αποδοχές. Τέλος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια, γιαα να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση της ΚΑΕ, ενώ παράλληλα σύντομα θα ξεκαθαρίσουν οι διακριτοί ρόλοι της «Σάρισα» και του «Aris Golden Club» για το τμήμα του μπάσκετ.
*
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης κλήθηκε από την ελληνική ομοσπονδία για την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, η οποία το διάστημα 9-19 Αυγούστου θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Εξελίξεις είχαμε στον Άρη με τον Γιώργο Ξανθόπουλο να αποτελεί παρελθόν από γενικός υπεύθυνος των προπονητών των τμημάτων υποδομής. Την θέση του παίρνει ο Γιάννης Χατζούλης.
*Σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Αρβανίτης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα τόνισε ότι «ο Άρης πρέπει να βγει ενωμένος από αυτήν τη διαδικασία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: