Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Φιρινίδης: «Το μεγαλύτερο άλμα»

Ο νέος παίκτης του Ηρακλή, Γιάννης Φιρινίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για το νέο σταθμό στην καριέρα του και το νέο ξεκίνημα με τους «κυανολεύκους».

«Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα είχα συζήτηση με τον πρόεδρο και αμέσως δέχθηκα. Ίσως είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει. Ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο άλμα που έχω κάνει στην καριέρα μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να βοηθηθώ μέσα από το όνομα του Ηρακλή», είπε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ συνεχίζοντας:

«Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και φυσικά και η Football League και η Football League 2 είναι μικρές κατηγορίες για αυτόν. Είναι σίγουρα δύσκολο να ανέβεις στην Α? Εθνική, όμως ο Ηρακλής όπου παίζει, πρέπει να πρωταγωνιστεί».

Για το τι του ζήτησε και ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης:

«Δε συζητήσαμε και πολλά πράγματα. Χθες το βράδυ τελειώσαμε. Έχουν προσδοκίες από μένα, όπως κι εγώ από τον εαυτό μου, στόχος είναι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο τον πρωταθλητισμό».

Τέλος, αν περιμένει να υπάρξει ανταγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα:

«Δεν μπορείς να ξεκινάς μιας χρονιά και να θεωρείσαι βασικός. Μέσα από τη δουλειά ο προπονητής θα αποφασίσει. Είναι καλός ο ανταγωνισμός».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: