Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

«Υπάρχει νομικό πρόβλημα για την άνοδο του Ηρακλή»

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνενωθούν η Football League με την Football League 2, αλλά και στη συμμετοχή του Ηρακλή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην εν λόγω κατηγορία.

Για τη φήμη που υπάρχει για τη συνένωση Football League με την Football League 2: «Δεν ξέρω τα πλάνα. Αυτά είναι του Πιλάβιου και του περίγυρού του. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα και στις προκηρύξεις και με τον ΚΑΠ. Οι όποιες αλλαγές πρέπει να προβλέπονται μέσα από την προκήρυξη. Δεν μπορεί να κάνει ο Πιλάβιος του κεφαλιού του» και συνέχισε:

«Διαβάζω κάποιες σκέψεις και κάποια πράγματα περίεργα που δεν στέκουν. Ανακατέψαμε όλα τα πρωταθλήματα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Δεν γίνεται ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα να ανέβουν έτσι. Δεν αρκεί η θέληση».

Για το τι θα πράξει ο ίδιος και για την τακτική που θα έπρεπε να ακολουθήσουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν κατά της ΕΠΟ: «Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην πάρω θέση. Απορώ πως ο Ηρακλής και οι άλλες ομάδες δεν προσέφυγαν κατά της ομοσπονδίας για αποζημίωση. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να το κάνει».

Για το λόγο που δεν μπορεί να γίνει η συνένωση των δύο κατηγοριών και για το πότε θα παρθεί απόφαση επί του θέματος: «Έπρεπε να είχε προβλεφθεί από πέρυσι. Μόνο με παράνομη απόφαση μπορεί να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Εγώ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποχωρήσω από το συμβούλιο. Το ΔΣ θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Ήταν να γίνει σήμερα αλλά ο κύριος πρόεδρος ήθελε να πάει στο Ρέθυμνο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: