Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σε επαφές με Νάτσο Γκαρσία!!

Νέα προσπάθεια επαφής με τον Νάτσο Γκαρσία είχαν οι άνθρωποι του Αρη προκειμένου να λύσουν μια ακόμη σημαντική εκκρεμότητα που υπάρχει και ένα... αγκάθι 400.000 ευρώ.
Σε επαφές με Νάτσο Γκαρσία
Ο Βολιβιανός που είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Οριέντε Πετρολέρο, στις προπονήσεις της οποίας παίρνει μέρος εδώ και λίγες μέρες, έχει να παίρνει από τους κίτρινους ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου της περασμένης χρονιάς, παρότι δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο. Μάλιστα παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΡΗ να τον πείσουν να χαρίσει ένα ποσό, εμφανίζεται προς το παρόν αρνητικός και θέλει ολόκληρο το ποσό.
Στην επικοινωνία που υπήρχε μαζί του πάντως έδειξε πρόθυμος να εξυπηρετήσει στην χρονική διάρκεια της καταβολής των δεδουλευμένων του σε βάθος 12 μηνών και παρέπεμψε τους κίτρινους στον δικηγόρο του που χειρίζεται την υπόθεση και με τον οποίο θα επικοινωνούν πλέον οι άνθρωποι του ΑΡΗ. Οι κίτρινοι θέλουν να κλείσουν και αυτή την εκκρεμότητα σύντομα, και ποντάρουν στο ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος. Απλά ελπίζουν να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην χρειαστεί να καταθέσει προσφυγή.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: