Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Μίττας: «Τα αποτελέσματα των ακαδημιών θα αρχίσουν να φαίνονται»

Ο υπεύθυνος λειτουργίας της ακαδημίας Κ6-Κ16 του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μίττας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», με αφορμή το πρώτο Training Camp που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Αναλυτικά:

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην επένδυση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες: «Νομίζω ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό την τελευταία πενταετία. Δεν ασχολείται τώρα, αλλά είναι μια διαδικασία που έχουμε επενδύσει εδώ και χρόνια και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται».

Στη συνέχεια στάθηκε στο Training Camp: «Έχουν τη δυνατότατα να αγωνιστούν παιδιά που είναι εκτός ΠΑΟΚ. Δηλώσαν συμμετοχή κάποια παιδιά. Αρχίσαμε χθες και θα τελειώνουμε την Παρασκευή. Θα μπουν αυτά τα παιδιά στη διαδικασία να δουν πως δουλεύουμε στην ομάδα και βλέπουμε παράλληλα περιπτώσεις που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα. Στόχο έχουμε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να κάνουν μεταξύ τους γνωριμίες Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις κάνουμε παράλληλα σκάουτινγκ για άτομα που μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα και πρόσθεσε:

«Σίγουρα η ενασχόληση με τα παιδιά είναι κάτι ξεχωριστό και κάτι που μας ξεκουράζει. Φεύγοντας από το γήπεδο όλοι οι προπονητές νιώθουν μια χαρά».

Στον επίλογό του υπογράμμισε: «Κάποια από αυτά τα παιδιά θα ενταχθούν στα τμήματά μας. Στην ακαδημία έχει γίνει μια αρκετά καλή δουλεία. Κάθε χρόνο παίρνουμε λιγότερα παιδιά γιατί κοιτάζουμε πλέον την ποιότητα. Αυτή τη στιγμή έχουμε στο camp γύρω στα 50 παιδιά. Δεν θέλαμε περισσότερα για να γίνει σωστή δουλειά».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: