Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»

Αναστόπουλος: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Εκτός αυτού ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε για το χαμένο πέναλτι του Σίσιτς, αλλά και για την διακοπή των 15 ημερών, όπου και θα δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για την παρουσία του κόσμου:

«Χωρίς τον κόσμο μας είμαστε ένα τίποτα και αποτελεί έναν οδηγό για την προσπάθεια μας. Πόσα χρόνια θα βρίσκεται ο εκάστοτε Κουράκης, Μαχλάς και Πουλινάκης να πληρώνει; Έχουμε φιλοδοξίες και προσπαθούμε να βγάζουμε και νέα παιδιά. Δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο αυτό το βιολί. Κάθε καλοκαίρι φεύγουν έντεκα παίκτες και έρχονται άλλοι έντεκα. Ξέρετε που ήμασταν το καλοκαίρι».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σημασία έχει όμως ότι αν μας έλεγαν πριν από το παιχνίδι για το αν θα ήμασταν ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι, θα το κερδίζαμε. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είχαμε ένα πολύ καλό 30λεπτο, δεχτήκαμε την ισοφάριση σε μια στιγμή αδράνειας. Σημασία έχει ότι μπορέσαμε και καταθέσαμε την ψυχή μας γιατί είμαστε μια νέα ομάδα η οποία πρέπει να στηριχθεί. Βεβαίως, έχουμε αδυναμίες, βεβαίως και είμαστε μια νέα ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Δεν μπορώ να κάνω την Πυθεία την 5η αγωνιστική για το που θα τερματίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου. Ακολουθεί η διακοπή 15 μερών του πρωταθλήματος και πάνω εκεί θα δουλέψουμε. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι 2-3 παίκτες και όταν είμαστε πλήρεις σίγουρα και η απόδοση μας θα ανέβει και θα δείξουμε και άλλο πρόσωπο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές:

«Η ομάδα θέλει τον χρόνο της. Δεν γίνεται μέσα σε 5 παιχνίδια να είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε κάποιες αδυναμίες και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς. Είναι εύκολο για έναν προπονητή να κουράζει το μυαλό του για το ποιον παίκτη θα βάλει».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είτε παίζει με δέκα, είτε παίζει με έντεκα παίκτες είναι μια γρήγορη και καλή ομάδα. Επειδή ακολουθεί μια δύσκολη τριάδα αγώνων για εμάς, θέλαμε τους τρεις βαθμούς απόψε. Εδώ, η ΑΕΚ είχε κατοχή 70% όμως έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα».

Για το χαμένο πέναλτι του Σίσιτς:

«Εγώ ξέρω ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα στο ματς με την ΑΕΚ. Πριν από το παιχνίδι είχαμε ορίσει πρώτα τον Σίσιτς και μετά τους Ιωαννίδη, Παπάζογλου. Και εγώ έχανα πέναλτι. Το μόνο που εγώ θέλω πω είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Αν μια ομάδα δεν κάνει την προετοιμασία της, δεν θα είναι έτοιμη. Μας βοηθάει η διακοπή γιατί θα ετοιμαστούν παίκτες όπως οι: Μπούρμπος, Σαρ, Βαλεριάνος, Ζαχαράκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: