Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Σπουδαίος χαρακτήρας ο Αλέγκρι»

«Σπουδαίος χαρακτήρας ο Αλέγκρι»
«Μέλι» για τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, «έσταξε» σε δηλώσεις του ο Κριστιάν Αμπιάτι.

Μάλιστα, ο 35χρονος τερματοφύλακας της Μίλαν μίλησε για το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των «ροσονέρι» και πόσο έχει βοηθήσει γι’ αυτό ο 45χρονος τεχνικός με τη συμπεριφορά του.

«Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Αλέγκρι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως από τη στιγμή που ήρθε στον σύλλογο δεν είχε με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή διαφορές. Το να είσαι προπονητής της Μίλαν δεν είναι εύκολο, όμως εκείνος γνωρίζει πως να συμπεριφέρεται στους παίκτες του, καθώς βρίσκεται σε μία ηλικία που μπορεί να έχει καλές σχέσεις μαζί τους», τα λόγια του Αμπιάτι.

Μάλιστα, ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε για τη "σκληρή" κριτική που ασκούν τα ΜΜΕ της Ιταλίας στον τεχνικό των «ροσονέρι»: «Θα έλεγα πως η σχέση του μαζί μας είναι ίδια με εκείνη που είχαμε με τον Αντσελότι. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, είναι εκείνος που κάνει κουμάντο, όμως εκτός γηπέδου είναι σαν φίλος μας. Μάλιστα, το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δεχτεί τόσο σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ με έχει στενοχωρήσει. Ελπίζω πως θα μείνει μαζί μας μέχρι το 2014, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, αλλά και για πολλά χρόνια ακόμη».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: