Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Θα κάνει τη διαφορά ο Κουτίνιο»

«Θα κάνει τη διαφορά ο Κουτίνιο»
Ο Φιλίπ Κουτίνιο μπορεί να είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ, σύμφωνα με τον Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» περιμένει πάντως ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι.

«Αν θα κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι ο Κασάνο; Δεν το γνωρίζω αλλά είναι πολύ πιθανό να την κάνει ο Κουτίνιο.

Παρακολούθησα όλους τους παίκτες και είδα ότι πήγαν περίφημα στο Europa Leaue , ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμη μου άρεσε η απόδοση του Καμπιάσο στο κέντρο της άμυνας καθώς μιλούσε με τους συμπαίκτες του και τους καθοδηγούσε
», τόνισε ο 67χρονος παράγοντας και συνέχισε:

«Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση για κάποιον που έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι είδαμε την Ίντερ του μέλλοντος στο Αζερμπαϊτζάν και η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς».

Την Πέμπτη η Ίντερ επικράτησε της Νέφτσι Μπακού με 3-1 ενώ την Τρίτη η Μίλαν κέρδισε τη Ζενίτ με 3-2 στη Ρωσία για το Champions League.

«Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποιος είναι το φαβορί σε ένα ντέρμπι. Η Μίλαν κέρδισε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Ρωσία και νομίζω ότι βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν. Θα μπούμε με τη σωστή ψυχολογία, ελπίδα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: