Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κόντε όπως λέμε Φέργκιουσον!!

Κόντε όπως λέμε Φέργκιουσον
Να γίνει ο Αντόνιο Κόντε ο αντίστοιχος Άλεξ Φέργκιουσον της Γιουβέντους, επιθυμεί η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου. Οι «μπιανκονέρι» είναι έτοιμοι να προτείνουν επέκταση συμβολαίου στον Ιταλό τεχνικό με αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο 43χρονος τεχνικός κατέκτησε με τη «μεγάλη κυρία» το Scudetto στην πρώτη του προσπάθεια και είδε πριν λίγες ημέρες την ποινή αποκλεισμού του να μειώνεται από 10 σε 4 μήνες.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους θα προτείνει στον Κόντε τριετή επέκταση συμβολαίου και θέλει να τον κρατήσει κάτοικο Τορίνο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Το συμβόλαιο αυτό θα περιλαμβάνει αυξημένες αρμοδιότητες από ό,τι έχουν οι προπονητές στην Ιταλία.

Έτσι θα έχει ενεργό συμμετοχή στο μεταγραφικό σχεδιασμό, σαν ένα είδος μάνατζερ, αυτό ακριβώς που είναι ο Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γουνάιτεντ.

Ο σημερινός αγώνας κόντρα στη Σιένα μπορεί να είναι ο τελευταίος με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο για τους «μπιανκονέρι».

Ο Κόντε επιστρέφει από την τιμωρία του στις 9 Δεκεμβρίου αλλά ο βοηθός του ο Άντζελο Αλέσιο μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί ενώπιον του δικαιοδοτικού δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με σκοπό να μειωθεί και αυτού η τιμωρία.

Είναι πολύ πιθανό η δική του τιμωρία να μειωθεί και άλλο από την αρχική ετυμηγορία και να μπορεί να κάτσει στον πάγκο της Γιουβέντους από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: