Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αποδοκιμασίες περιμένει ο Κασάνο στο ντέρμπι!!

Αποδοκιμασίες περιμένει ο Κασάνο στο ντέρμπι
«Θερμή» υποδοχή περιμένει ο Αντόνιο Κασάνο από τους φιλάθλους της Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο Μπέπε Πότσο υποστηρίζει ακόμη ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι σαν όλα τα άλλα.

Η ατμόσφαιρα του κυριακάτικου ντέρμπι θα είναι τεταμένη μια και οι δύο σύλλογοι αντάλλαξαν τους Κασάνο και Πατσίνι μεταξύ τους, κίνηση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις.

«Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ότι το ντέρμπι θα είναι σαν όλα τα παιχνίδια», τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη και πρόσθεσε:

«Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Αντόνιο και τον Πατσίνι, που εκτός γηπέδου είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από κάθε άλλη φορά».

Ο Κασάνο έγινε δέκτης έντονης κριτικής από τη στιγμή που άφησε τους «ροσονέρι» και περιμένει μια «θερμή υποδοχή».

«Περιμένει ότι μπορεί να αποδοκιμαστεί από τον κόσμο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ήταν που οδήγησε τη Μίλαν στο τελευταίο της πρωτάθλημα. Θα υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποιος είναι ο ωφελημένος από την ανταλλαγή αλλά νομίζω ότι ήταν μια καλή κίνηση για όλους τους εμπλεκομένους», τόνισε ο Πότσο.

Θα πανηγυρίσει ο Κασάνο αν σκοράρει; «Είναι προσωπικό του θέμα και πραγματικά δεν το γνωρίζω».

Και οι δύο ομάδες είχαν ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα και η Ίντερ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στον αγώνα με τη Νέφτσι.

«Η Μίλαν έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ αλλά το ταξίδι και το παιχνίδι στη Ρωσία θα την επηρεάσει σίγουρα. Είναι ένας πολύ κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Η Ίντερ είναι το φαβορί στην πραγματικότητα διότι φαίνεται να έχει περισσότερη βενζίνη στο ρεζερβουάρ της», συμπλήρωσε ο Μπέπε Πότσο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: