Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Clasico»… με τηλεοπτικούς αριθμούς!!

«Clasico»… με τηλεοπτικούς αριθμούς
Ο αγώνας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να καθηλώσει όλο το φίλαθλο κοινό απόψε το βράδυ. Το ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο είναι τεράστιο και έτσι μια «στρατιά» ανθρώπων δουλεύουν για το κορυφαίο ίσως παιχνίδι της χρονιάς.

Έτσι σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια νούμερα και στοιχεία που έχουν σχέση με τον σημερινό αγώνα και ενδιαφέρουν αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η διαφορά των «μπλαουγκράνα» από τους «μερένχες» είναι στους 8 βαθμούς στη φετινή μάχη του τίτλου.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί ζωντανά σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως, τη στιγμή που 680 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, σχολιαστές , κάμεραμαν και τεχνικοί θα βρίσκονται στο «Καμπ Νου» για τον αγώνα. Από την Μπουρκίνα Φάσο μέχρι την Πολωνία και από την Κολομβία μέχρι την Ιαπωνία θα μεταδίδεται ζωντανά το μεγάλο ντέρμπι,

Διεθνώς 139 Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από 28 χώρες θα έχουν απεσταλμένο στο γήπεδο για να καλύψουν τον αγώνα.

Η Mediapro η εταιρία που έχει την ευθύνη παραγωγής και μετάδοσης σήματος από το γήπεδο έχει επιστρατεύσει 300 επαγγελματίες υπαλλήλους να καλύψουν το παιχνίδι, μεταξύ των οποίων και μια ομάδα με σύστημα 3D αλλά και 34 κάμερες, μια εξ αυτών με Super Slow Motion, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Τέλος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Mediapro περίπου 400 εκατομμύρια φιλάθλων αναμένεται να είναι οι τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: