Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Υπέροχα στον Ολυμπιακό»

«Υπέροχα στον Ολυμπιακό»
Απόλυτα ικανοποιημένος με την συνθήκες που βρήκε στον Ολυμπιακό αλλά και τον τρόπο με τον οποίον τον υποδέχθηκαν όλοι στη νέα του ομάδα, δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής. Ο αμυντικός των Πειραιωτών, αναφέρθηκε και στο ματς με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Απέναντι στην Άρσεναλ κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Είχαμε στην αντίπερα όχθη έναν μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιον βαθμό», τόνισε αρχικά ο Χιλιανός αμυντικός.

Σε ότι αφορά την προσαρμογή του στη νέα του ομάδα, πρόσθεσε: «Προσωπικά νιώθω υπέροχα στον Ολυμπιακό και έχω προσαρμοστεί καλά στην ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί καλά. Παράλληλα έχω πάρει και πολλά αγωνιστικά λεπτά. Μακάρι να συνεχίσω έτσι».

Τέλος, ερωτηθείς για τα δύσκολα ματς που έχει να δώσει η εθνική ομάδα της Χιλής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, σχολίασε: «Υπάρχουν πολλές απουσίες και δεν είναι καλό, όμως πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Θα είναι δύο δύσκολα ματς απέναντι σε Εκουαδόρ και Αργεντινή. Το ποιος θα ηγηθεί της εθνικής είναι ένα θέμα που θα τον δούμε τότε. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές μας που έχουν παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να παίξουν τον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν χρειάζεται να μένετε σε έναν παίκτη. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα και να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια, ώστε να κάνουμε μερικά βήματα ακόμα για να πάμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: