Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Πέταξαν» σε δυο λεπτά!!

«Πέταξαν» σε δυο λεπτά
Μέσα σε δυο λεπτά κατάφερε να «γυρίσει» την κατάσταση η Μπενφίκα κόντρα στην Μπέιρα Μαρ. Οι «αετοί» της Λισαβόνας επικράτησαν με 3-1 της ουραγού της βαθμολογίας στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις πόντους μπροστά από την Πόρτο που έχει ένα αγώνα λιγότερο και όλοι στους Λουζιτανούς παρακαλούν για μια απώλεια των «δράκων» στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η Μπέιρα Μαρ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, ανοίγοντας τα σκορ με τον Σάσο στο 5’. Ο Καρντόζο έχασε πέναλτι και οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους έδειχναν να έχουν απογοητευτεί, μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Μπενφίκα μπήκε «φουριόζα» και έχασε ευκαιρίες μέχρι να έρθει η «ανατροπή». Στο 58’, ο Μάξι Περέιρα με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή ισοφάρισε και στο 60’ ο Ροντρίγκο σε κενή εστία εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τον άψογο συνδυασμό των συμπαικτών του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτουρ, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Μελγκαγιέχο, Ματίκ, Πέρεζ, Σάλβιο (80’ Μπρούνο Σέζαρ), Ροντρίγκο (75’ Κάρλος Μάρτινς), Γκαϊτάν (80’ Νολίτο), Λίμα



Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:


Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Μπενφίκα-Μπέιρα Μαρ 2-1

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε (18:00)

Σετούμπαλ-Πάσος Φερέιρα (18:00)

Μπράγκα-Ολιανένσε (18:30)

Εστορίλ-Ρίο Άβε (19:00)

Ακαντέμικα-Γκιμαράες (20:30)

Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:45)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Μορεϊρένσε-Μαρίτιμο (22:15)


Η επόμενη (έβδομη) αγωνιστική:


Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Μπέιρα Μαρ-Πάσος Φερέιρα
Εστορίλ-Πόρτο
Ζιλ Βιθέντε-Μπενφίκα
Γκιμαράες-Σετούμπαλ
Μαρίτιμο-Μπράγκα
Ολιανένσε-Μορεϊρένσε
Ρίο Άβε-Νασιονάλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ακαντέμικα

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: