Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Καφές: «Να πάμε την ομάδα ψηλά»

Καφές: «Να πάμε την ομάδα ψηλά»
Άκρως ικανοποιημένος από την ισοπαλία της Βέροιας με τον Ατρόμητο (1-1), εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Παντελής Καφές μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς ήταν απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας μέσος, τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πολύ καλή και άπαντες θέλουν να πάνε ψηλά τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καφές:

«Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ νωθρά και δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα από μία στημένη φάση. Το θέμα είναι πως αντιδράσαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είχαμε μια άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ του Νίκου και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε την προσπάθεια και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει νοοτροπία και παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό. Όση τύχη είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν την είχαμε σήμερα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι είναι μια επιτυχία για την ομάδα. Και το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και το ότι για τέταρτο παιχνίδι παραμένει αήττητη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια και την καλή δουλειά που γίνεται εδώ και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά τη νοοτροπία που έχει η ομάδα, αλλά και το αν αλλάζει του στόχους αυτή η ισοπαλία, είπε: «Έχουμε μια καλή νοοτροπία. Είναι κάτι που το συζητάμε μεταξύ μας και με τον προπονητή μας συνεχώς, γιατί είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θέλουμε να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε να παρουσιάζουμε καλή εικόνα και τα έχουμε καταφέρει ως ένα σημείο και ελπίζουμε στη συνέχεια να τα πάμε καλύτερα».

Ενώ αναφορικά με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βέροιας, σχολίασε: «Προσπαθούμε, δίνουμε την ψυχή μας για την ομάδα και έτυχε σήμερα να είμαι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: