Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Το προβάδισμα η Ρεάλ»

«Το προβάδισμα η Ρεάλ»
Τον πρώτο λόγο για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν το «κλάσικο» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έδωσε, μέσω δηλώσεών του, ο Λάντον Ντόνοβαν.

Ο ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι ανέφερε πως οι «μερένχες» το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς κόντρα στους «μπλαουγκράνα», καθώς το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο είναι αρκετά πίσω στη βαθμολογία και, για να διατηρηθεί σε πορεία πρωταθλητισμού, πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη.

«Είναι δύσκολο να αποφασίσω ποια από τις δύο ομάδες θα βγει νικήτρια. Αν, όμως, έπρεπε αναγκαστικά να διαλέξω εκ των δύο, τότε θα έλεγα πως η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία και θέλει να μειώσει τη διαφορά. Ωστόσο, πιστεύω πως στο παιχνίδι θα υπάρχουν πολλά γκολ», είπε ο Ντόνοβαν.

Μάλιστα, ο μεοσεπιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι αναφέρθηκε και στη σημασία του «κλάσικο» για όλους τους φίλους της «στρογγυλής θεάς»: «Για όλους εμάς τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, τα παιχνίδια ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα είναι από εκείνα για τα οποία ανυπομονούμε περισσότερο κάθε χρόνο. Όπως όλα δείχνουν και φέτος θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: