Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Σαφάρι ταλέντων» στη Βραζιλία για Γιουβέντους!!

«Σαφάρι ταλέντων» στη Βραζιλία για Γιουβέντους
Ταξίδι στη Βραζιλία ετοιμάζει το τμήμα σκάουτινγκ της Γιουβέντους με σκοπό να «ψαρέψει» ταλέντα από την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Οι «μπιανκονέρι» σύμφωνα με την Tuttosport κοιτάζουν και το μέλλον του συλλόγου και αυτό το ταξίδι σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται.

Ο σκάουτερ του συλλόγου Γκαλιλέο Φεράρις μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Φάμπιο Παρατίτσι σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στη Βραζιλία το Νοέμβριο για αναζήτηση ταλέντων.

Ο σκοπός αυτού του «σαφάρι» είναι να βρεθούν νεαροί παίκτες σε πολύ χαμηλές τιμές που θα μπορέσουν να κάνουν μεγάλη καριέρα στο μέλλον.

To ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο Πόρτο Αλέγκρε καθώς οι δύο σύλλογοι της πόλης, η Ιντερνασιονάλ και η Γκρέμιο διαθέτουν πολλούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η Γιουβέντους διατηρεί πολύ καλές στιγμές με την Ιντερνασιονάλ από την εποχή που βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λεάντρο Νταμιάο.

Η «μεγάλη κυρία» δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή αυτή καθώς τα 30 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο βραζιλιάνικος σύλλογος είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Ήδη οι «μπιανκονέρι» έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους ονόματα όπως οι Οτάβιο Εντμίλσον, Ράφαελο Περνιάο, Ροντρίγκο Κούνια Ντουράδο, Μαουρίντες και Μάικ μεταξύ άλλων.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: